Vrouw zoekt boer: de allerlaatste!

We blikken terug op de afgelopen weken, en zien alles vanaf het begin voorbij komen. Waren die verliefde blikken al te spotten tijdens de speeddates in de trein? Of kwamen ze echt pas voor het eerst tevoorschijn tijdens de dagdate? We zagen de boertjes weer worstelen met hun gevoelens tijdens de logeerweken, en werden ook nog getrakteerd op nieuwe beelden. Wat een feest! Tijd voor de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw..

screenshot-2018-12-02-at-23-03-59.png

Wim stapt binnen, ALLEEN! Huh? Iedereen in shock.. maar gelukkig is ‘ze’ in Vietnam, en zijn ze nog steeds samen. Zoals een echte boer betaamd doet-ie dat zegje met z’n handen in de zakken en de jas nog aan. Hopta. Maar via Facetime is ze er toch nog even gezellig bij. Boer Jan, ouwe snoepert, grijpt z’n kans en laat ook even weten dat het een mooi meidje is (iets met een dooie kat en zelf muizen vangen op zolder). Als we een kijkje krijgen op de boerderij zien we een heel gelukkig stel, met mooie toekomstplannen: huisje, boompje… en binnenkort al een beestje. LEUK! ❤

screenshot-2018-12-02-at-23-04-11.png

En hoe zeker Wim in z’n eentje binnenstapt, hoe beteuterd Jaap dat doet. Beste man komt met zijn ziel onder de arm naar binnen. Guttegut.. wat een sneu beeld. Met een flinke sloot koffie en een pruillip probeert hij er toch wat van te maken. En in de biecht bij tante Yvon komt het hoge woord eruit: hij had toch Petra moeten kiezen. Oei.

screenshot-2018-12-02-at-23-01-12.png

Marnix.. oh Marnix. Allereerst 100 punten voor de montage: fantastisch die dramatische muziek eronder haha! Oh jongens, wat een avontuur deze kerel. Na de citytrip met Janneke, istie blijkbaar gaan daten met een vriendin die hij al 20 jaar kent… en whoow. WAT IS DIT? Hij zoent, knijpt in d’r kont.. en ziet er verliefd uit. Huh? Is dit Marnix? Oh… ik ben zó benieuwd hoe Janneke dit bekijkt.

screenshot-2018-12-02-at-23-04-15.png

Michelle is de enige waar de liefde echt vanaf lijkt te spatten. Helaas is ze dat lachje nog steeds niet verloren, maar Maarten staat nog steeds te stralen aan haar zij. En we zien dat het eigenlijk al een match was in de brief: allebei op zoek naar een plekje samen op de hoekbank.

screenshot-2018-12-02-at-23-04-06.png

Gelukkig geeft Steffi het wel toe, dat ze een beetje gek aan het doen was: ‘Ik had me bijna ingeschreven bij het GGZ’. Maar ligt het aan mij of klopt die vergelijking met die supermarkt nou van geen kant? Alsof dat pak melk jou kiest? (Alhoewel.. soms roepen de chocoladerepen wel m’n naam…) Ze zit in ieder geval nog steeds bovenop de roze wolk samen met Roel en is helemaal hoteldebotel. Oh Steffi.. voor jou is dit programma gemaakt!

screenshot-2018-12-02-at-23-04-03.png

En die andere boertjes? Die we niet gevolgd hebben? Dat is ook prima gegaan. Jan is lekker aan het daten geweest, maar heeft de ware vrouw nog niet gevonden. En Saskia geeft toe dat ze teleurgesteld was in haar 9 briefschrijvers, maar is ook moedig aan het daten geslagen. Verlegen Wilfred is voornamelijk zelfverzekerder geworden door het programma, en houdt gewoon zijn eigen logeerweek. Hahha, wat een kerel! Als tweede date gewoon een weekje gaan logeren, denk dat ik dat maar niet in de praktijk ga brengen. En Rudi (die ene met z’n lege woonkamer, weetjenog?) die had gewoon gelijk vlam in de pan en is nog steeds samen met Rianne, zijn eerste briefschrijfster. En die twee passen gewoon echt bij elkaar, fantastisch.

En nu? Nooit meer Boer zoekt Vrouw? Geen idee.. mocht er weer een seizoen komen, ben ik er in ieder geval weer bij. Wie weet… kruip ik zelf wel in de pen 😉

handtekening

Een gedachte over “Vrouw zoekt boer: de allerlaatste!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.