Vrouw zoekt boer: we gaan op dagdate!

Een eerste date.. en dan gelijk een hele dag op pad. Whoa, heftig wel lijkt mij. Gelukkig is er voor iedereen een leuk programma in elkaar gezet, en is het prachtig weer. Belangrijk voor een dagje uit! De boeren starten de dag met 5 kandidaten, maar gaan naar huis met hun top 3…die komen volgende week logeren. Gezellaaaaag!

screenshot-2018-09-30-at-22-24-13.png

Steffi trekt haar jongens mee de bosjes in en gaat op survival-les. Het lijkt Expeditie Robinson wel! Bij het maken van het vuurtje worden er geslaagde woordgrapjes gemaakt over het wel of niet overspringen van de vonk.. de humor zit er wel in bij deze groep! Nu die liefde nog.. ik vind Steffi maar een verlegen kikkertje. Toch weet ze haar keuze te maken. Een van haar keuzes gaat halverwege de logeerweek op reis naar Peru .. die begint dus al met een achterstand. Ik ben benieuwd!

Wim verlaat de Flevopolder en gaat met zijn dames naar Neeltje Jans in het zonnige Zeeland. Na het spelen met de zeeleeuwen, volgt een boottochtje vol met serieuze gesprekken. Toch zie je de hartjes in de ogen bij al zijn meisjes, en willen ze niets liever dan mee naar de Flevopolder (ik zou er nog niet dood gevonden willen worden) voor een weekje logeren. Wim kiest zijn meisjes, en laat de twee dames uit Friesland voor wat ze zijn.

Die invulling van de dagdate van Jaap lijkt mij ook wel een leuke dag! Eerst struinen door de wijngaarden, daarna limoncello maken en tot slot lekker koken met z’n allen. De vrouwen zijn allemaal heel serieus en bijten zich vast in de onzekere Jaap. Marjan net iets te veel naar zijn zin, en haar schopt hij er al voor het keuzemoment eruit. Ook Gaby hoeft haar tandenborstel niet in te pakken, maar goed ook met zo’n beugel. Veel te veel gedoe 😉

Michelle duikt met haar mannen het hoge gras in voor een picknick en gaat op de spirituele tour. Ze heeft voor iedereen een cadeautje meegenomen, of nja .. cadeautje. Een steen met een papiertje eromheen. Veel van haar mannen kijken een beetje verbaasd na het uitpakken en weten niet zeker wat ze hier nou mee moeten doen.. Als ze daarna ook nog een paard heel diep in de ogen moeten kijken weten de meeste van de jongens niet waar ze terecht gekomen zijn. Gelukkig kunnen ze daarna nog even hun energie kwijt tijdens het quad rijden. Michelle vind de keuze enorm lastig, maar uiteindelijk weet ze toch 3 jongens te kiezen die volgende week champignons mogen gaan plukken.

Marnix trekt z’n Hawaii-blouse aan (bestaan die nog?) en gaat met zijn meisjes naar de roofvogels. Hij is op zoek naar de vrouwelijke versie van zichzelf.. nou, laten we dat even niet doen? Maar toch vallen al zijn vrouwen voor hem in katzwijm en zijn dolenthousiast. Een van zijn dames schuift later aan bij de dagdate, en sluit pas aan bij de bierproeverij. Slim bekeken wel, ik had die gekke vogels ook overgeslagen. Niet voor iedereen loopt de date even soepel, en soms vallen er stiltes. Maar wat wil je met zo’n koppige boer tegenover je, daar zou ik ook van stil vallen. Toch zijn er 3 vrouwen die we volgende week terug gaan zijn bij de logeerweek!

Tot volgende week!

2 gedachtes over “Vrouw zoekt boer: we gaan op dagdate!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.