Vrouw zoekt boer: de speeddates

Oh my.. speeddaten. Ik heb het nog nooit gedaan, puur omdat het me zo spannend en zo net-niet-genoeg voldoenend lijkt. Vijf minuten, wat kan je daar nou mee?! Een eerste indruk heb je maar 1x daar heb ik nog geen 10 seconden voor nodig (ja sorry, oordeel nogal snel.. you know me)… maar om nou in 5 minuten je keuze te maken uit 10 superleuke jongens/meiden/dames/heren? Maar die boeren deden het hoor.. en hoe!

Screenshot 2018-09-24 at 22.34.30

Het showtrapmoment van Miljoenenjacht was niks bij die onthulling van de boeren, man wat een hysterie! De zenuwen spatten zo van m’n scherm af.. vooral Wim trok bijna in de kleur van zijn babyblauwe overhemd, arme kerel. Maar hee, beetje dramatisch stoom erbij.. zo’n fluit, een omdraaimoment (ff billen checken) en dan kunnen ze los. De treinen gaan rijden, en dan krijgt iedereen de kans om zijn/haar brievenschrijvers te leren kennen.

Bij Marnix was het duidelijk dat de liefde van de man door de maag gaat. Het meisje dat worsten voor hem meenam, was toch gelijk wel heel interessant. Verder was hij uiteraard gewoon heel koppig, liet hij z’n dames niet echt uitpraten.. maar vielen ze toch voor deze charmes. Hoe dan?

Steffi ging als enige niet de trein in. Wagenziek? Zijn haar mannen té lang voor in de trein? Of zit ze gewoon liever in het gras. Het maakt eigenlijk niet uit, speeddate = speeddate. Maar aiii.. als je 5 minuten in het gras zit en je vind het lang duren en er vallen stiltes, dan gaat er volgens mij toch echt iets mis hoor. Kom op, bereid je even voor op die date en zet een paar vragen op een rijtje. Een elevator pitch kan nog langer duren joh! Ennuh.. ligt het nou aan mij of zegt Steffi tegen al haar dates dat zijn brief de leukste was? Sneaky!

Dat instuderen had Jaap iets te veel gedaan en hij viel nogal in de herhaling met z’n ‘you never get a second opinion for a first impression’ en ‘je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want ik ben 10x zenuwachtiger’.. gelukkig hoorde hij het alleen zelf 10x aan (en wij dan.. maar ach he…) en z’n dames niet.

Wat ik wel een naaistreek vond was dat ze zo’n vet awkward moment hadden voorafgaand dat de date begon, dat gewacht op die gekke fluit. Elkaar aankijken, toch al praten.. of niet. Of juist blik ontwijken, bleeeeeeh. Denk dat ook dat juist heel belangrijke momenten zijn om je keuze op te bazeren.. die klik moet toch direct gemaakt worden!

Helaas krijgen we niet alle dates te zien. Waren sommige zo erg? Werden er dingen gezegd die niet op camera konden? Dingen gedaan die niet op camera konden? Of wat.. ik ben nieuwsgierig! Let me knooooow!

Ohja, en die boeren die vorige week nét niet door gingen? Die kunnen we dus gewoon volgen via de webserie, gezellig! Behalve natuurlijk die sneakerd van een Remco.. maar hee, die zit waarschijnlijk iedere zondagavond met al z’n chickies op de bank 😉

Volgende week gaan we een dagje uit! Ik zag al wat leuks in het Dolfinarium voorbij komen, ben benieuwd!

handtekening

 

Een gedachte over “Vrouw zoekt boer: de speeddates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.