Vrouw zoekt boer: de brieven!

Zeven enthousiaste boeren én ook drie boerinnen deden mee aan het programma en stelden zich een maandje of 4 geleden voor aan Nederland (remember mijn vorige blogje?), en nu is het alweer tijd om iedere zondag klaar te zitten op de bank voor het programma met de allerhoogste kneuterfactor éver! YES! We mogen weer: iedere week….Boer zoekt vrouw.

Boer zoekt vrouw 5

In totaal werden er bijna 1000 brieven geschreven naar de tien enthousiaste boeren en boerinnen uit de voorstelronde. 1000 in totaal, dat zijn er dus gewoon 800 minder dan boer Tom in z’n eentje kreeg.. en maar net iets meer dan boer Marc bij elkaar verzamelde. Kun je nagaan! Dit seizoen gaan we door met 3 boeren, en 2 boerinnen:

Wim, 28 – Flevoland
333 brieven

Wim.. wordt hij de nieuwe boer Tom of boer Marc met honderden brieven? Aan z’n rode wangetjes zie je dat hij er stiekem wel op hoopt en zijn dromen komen uit hoor: driehonderddrieendertig (mooi afgerond, dat wel) vrouwen hebben een brief naar hem geschreven. Wow! Je zou er maar uit moeten kiezen..

Michelle, 29 – Noord Brabant
326 brieven

Champignonnen zijn toch blijkbaar heel erg interessant.. of zou het toch aan Michelle liggen dat er zoveel mannen een enorm creatieve aanval kregen tijdens het schrijven van hun brief? Complete knutselwerkjes kwamen er voorbij.. maar toch ook de foutste woordgrap allertijden: we are the champignons. Aiiii!

Ohja.. Michelle: je hebt er nu 10 uitgekozen. Schuif je die 316 anderen even naar mij door? Wie weet zit er nog wel iets leuks tussen…. 

Marnix, 39 – Noord Holland
75 brieven

Hij vind het ‘mar-nix’ (woordgrap on point, extra punten voor deze boer) en benadrukt tijdens het brieven sorteren dat hij echt niets van paardenmeisjes moet weten. Een gedeelde eerste plaats ziet hij niet zetten.. en dat paard moet je eigenlijk gewoon ook op kunnen eten. Aii.. ik ben benieuwd hoe die meiden die hij heeft uitgekozen daar op zullen reageren!? Ohja een tipje: koop even nieuwe thee! 😉

Steffi, 27 – Noord Brabant
49 brieven

Steffi gelooft er helemaal niets van: ze is door! Vol ongeloof belt ze haar vriendin op, die nietsvermoedend aan het werk is en zich maar beter ziek kan melden omdat er brieven uitgezocht moeten worden. Zelfs als de 10 uitgekozen brieven recht voor haar neus liggen, beseft ze nog niet helemaal dat er straks zoveel mannen allemaal speciaal voor haar gaan komen. Dat wordt nog wat..

Jaap, 49 – Noord Holland
48 brieven

Hoe mooi was het om te zien hóe blij Jaap was dat er er vrouwen naar hem geschreven hadden.. en zoveel ook! Ook z’n zus kreeg het er even kwaad mee, en de traantjes stonden in haar ogen. Ik gun het hem wel, zo’n lieve goedzak die de volgende 50 jaar van z’n leven wel met iemand wilt doorbrengen in plaats van alleen. Ahhhhw!

En de rest dan? Die hadden helaas net niet genoeg brieven om door te gaan in het échte Boer zoekt Vrouw avontuur. Maar hee, dat kunnen ze vast heel goed zelf!

Saskia (9 brieven) gaat het vast wel lukken, en anders heeft ze er in ieder geval een mooie tas aan over gehouden… . Met Boer Rudie (9 brieven) had ik tijdens de voorstelaflevering al een beetje medelijden, en dat werd er nu niet beter op. Maar hij klom wel gelijk in de telefoon en belde een van zijn dates op. Ben benieuwd hoe dat gegaan is! Wilfred (6 brieven) wilde zó graag.. maar helaas ook voor hem niet genoeg brieven. Yvon troostte hem direct door ervoor te zorgen dat er al twee van de zes dames op zijn eigen boerderij aanwezig waren. Zegen jullie die vonk tussen hem en Sabine ook overspringen? Boer Jan (33 brieven) kwam letterlijk van een koude kermis thuis, want ook voor hem niet genoeg dames om ervoor hem te kunnen volgen in het programma.

En dan hebben we nog boer Remco (48 brieven).. die kon het dus blijkbaar allemaal al heel goed zelf. Voorafgaand aan de voorstelronde op tv had hij al meisjes opgedragen om te schrijven naar het programma. Ai…zo zijn de regels van tante Yvon niet, dus Remco werd uit het programma geschrapt. Dag Remco!

Tot volgende week!

handtekening

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.