A very merry mocktail christmas!

Helemaal klaar voor het kerstdiner en zin in een borrel, maar besef je net terwijl de glühwein staat te pruttelen dat je de BOB bent? Of heb je helemaal geen zin in alcohol? No problem! Samen met Royal Club is het ook mogelijk om te genieten van een lekker mocktail-moment. Benieuwd? Lees snel verder!

Een weekje geleden werd ik door Fansquare via Uit Pauline’s Keuken verrast met een méga-groot mocktail-pakket van Royal Club vol met de lekkerste drankjes en een superleuk receptenboekje. Wist je namelijk dat je met een beetje garnering en een simpele frisdrank een superfancy cocktail kan maken? Of nja eigenlijk.. mocktail, want 0% alcohol! (eigenlijk is mocktail maar een heel gek woord.. waar is dat op gebaseerd? mocktail ..cocktail..)

Ben je benieuwd hoe je zo’n lekker drankje maakt? Gelukkig is dat helemaal niet moeilijk en heb je waarschijnlijk alle spullen al in huis (hoef je gelukkig niet nog een keer naar de Appie zo vlak voor de kerst, Hallelujaaah.. dat bespaar ik je!) .

Royal Club Ginger Pie 

Ingrediënten (voor 1 glas)

– 200ml Royal Club Ginger Ale
– ijsblokjes
– 3 schijfjes Elstar appel in een waaier gesneden
– 1 kaneelstokje
– 1 steranijs

Vul het glas met ijsblokjes en voeg het kaneelstokje, de steranijs en als laatste de RC Ginger Ale toe. Roer het drankje goed door zodat de smaken goed gemengd worden. Serveer het drankje met de waaier van appel aan de rand van het glas. Proost!

De ingrediënten hierboven verklappen het al.. maar dit is dus de perfecte alcoholvrije vervanger van een glaasje glühwein. Ik ga hem zelf ook maken met Kerst, hou je m’n Instagram in de gaten? 😉

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.