Vrouw zoekt boer 2020: de brieven!

Oh jongens.. het moment is eindelijk daar! Een knettervers nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw staat weer op het punt om te beginnen. Hebben jullie er net zo veel zin in als ik?! Kopje thee en koekje in de aanslag.. en lekker genieten van deze top-televisie. Kijken jullie mee?

Screenshot 2020-02-23 at 20.43.41


In september maakten we kennis met 10 boeren die vol enthousiasme stonden te trappelen om de ware liefde te vinden. En ondanks dat alweer het tiende seizoen is, waren er ook dit jaar weer voldoende brievenschrijvers zodat we weer kunnen gaan genieten van het liefdesavontuur van de 5 boeren met de meeste brieven.

Geert (51) – Noord Brabant
79 brieven

Een wauwfactor? Ja zo.. dat ik om kijk en dat ik zeg van ‘wauw’. Mooie vent dees haha, de ondertiteling kan gelijk aan want hier verstaan we dus hilmol-niks-van. Echt plat Brabants is het volgens mij niet, nijgt meer naar Limburgs. Samen met zijn beste vriend loopt hij op het gemakje alle brieven door, en stelt hij vrij vlotjes zijn top tien samen.

Bastiaan (36) – Zeeland
167 brieven

Deze boer was volgens mijn collega’s en vrienden mijn ideale match. Maar helaas mensen, het is bij 167 brieven gebleven.. wat ik zelf eigenlijk best weinig vind. Had ik toch nog best een gokje kunnen wagen! (meer kans dan bij boer Tom.. met z’n 1800 brieven.. weet je nog?) De brievenschrijvers zijn wel origineel, want er komen zelfs hele vlogs voorbij. Bastiaan bekijkt ze met een grote glimlach en gaat er vol voor!

Annemiek (26) – Drenthe
633 brieven

Dat deze jongedame de topper van het seizoen zou zijn, voelde iedereen wel een beetje aankomen.. maar 633 mannen, jeetje: ze zouden maar in een rijtje voor je staan! Samen met een groep vriendinnen wordt een plan van aanpak gemaakt en gaan ze aan de slag. Ook hier verschillende filmpjes, en zelfs hele digitale serenades. Die mannen zouden bij mij sowieso al op de JA-stapel belanden. Het lukt haar niet om in één dag alle brieven door te gaan, dus Yvon komt de volgende dag terug voor een ontbijtje en de 10 leukste mannen.

Jan (36) – Noord Holland
63 brieven

Hoop je veel of weinig vraagt Yvon. Precies genoeg is voldoende is het antwoord. Maar helaas, want het zijn er net ‘iets te veel’ –  de mallemolen gaat aan en ook Jan gaat zich wagen aan speeddaten, de logeerweek en de citytrip. Hopta! Aan de slag! Geparfumeerde brieven, schrijfsels in de vorm van een krant.. alles komt voorbij, en het maakt Jan eigenlijk niets anders dan stik-zenuwachtig.

Geert Jan (61) – Noord Holland
56 brieven

Dat je honger krijgt van liefde kunnen we allemaal voorstellen, daarom stopt Yvon onderweg bij Geert Jan voor een lekker frietje met uiensaus (?!). Wanneer ze dan bij hem thuis de brieven afgeeft verwacht hij eigenlijk niet dat het voldoende is om mee te doen met het programma, maar jaja.. zelfs met keuze uit slechts 56 brieven is het tijd om een schifting te maken tot je uiteindelijk bij de beste tien uitkomt.

En de andere boeren dan? Die mogen in alle rust hun postzakken doorspitten, zonder camera erbovenop. Misschien wel net zo fijn. Johan (14 brieven) neemt zijn brieven samen met Yvon door, en krijgt rode wangetjes van alle lieve woorden en complimenten die hem zo rond z’n oren vliegen. Ook voor Frans (37 brieven), helaas te weinig schrijvers voor een logeerweek op z’n boerderij.. maar Yvon had daar stiekem eigenlijk best wel zin in dus heeft de mannen toch alvast uitgenodigd. Zonder dat Frans het wist. Hahaha! John (24 brieven) kan zich uit gaan schrijven bij zijn dating-apps, want er zijn leuke vrouwen die voor hem een brief hebben geschreven. Terwijl Yvon zijn keuken eens laat doen waar-ie voor gemaakt is (koken!), spit hij de brieven door. Ronald (28 brieven) had goed gegokt, want hij verwachtte tussen de 25 en 30 brieven. En hij trekt gelijk de stoute schoenen aan en videobelt de leukste dame.  Helaas waren er voor de lieve Willem (6 brieven) niet genoeg brievenschrijvers, om mee te doen aan het programma.. maar regelde tante Yvon direct de speed-date in een café om de hoek, zodat Willem (en zijn moeder) niet langer hoeven te wachten. Dit was toch wel stiekem het aller-kneuterigste van de aflevering, en ik hoop van harte dat Willem zijn match vind!

Ik ben er klaar voor.. jullie ook? Tot volgende week!

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.