Vrouw zoekt boer 2020: de speeddates.

Daar ga je dan, helemaal vol van de spanning op naar FRIESLAND (of all places!) voor de speeddate met de boer waar jij speciaal een brief hebt geschreven. Alle dates worden verwacht in een speciaal opgezet ‘datedoarp’ (het lijken de Olympische Spelen wel joh…), en omdat ze dus allemaal in hetzelfde schuitje zitten.. komen de boeren aangevaren in een bootje. Nou, ik denk dat ze bij de KRO-NCRV een nieuw marketing-team hebben zitten.. de woordgrapjes zijn on point dit seizoen hoor. Laten we beginnen!

Screenshot 2020-03-01 at 21.48.05

Alle boeren krijgen ieder een eigen huisje, hoekje of bootje toegewezen waar ze hun dates mogen ontvangen. Ze krijgen één wapen mee: een kookwekker. Want jaja, tante Yvon is streng: je krijgt 5 minuten voor die allereerste indruk met je man of vrouw!

Bastiaan
Bij Bastiaan hadden twee dames geen tijd om te wachten op BZV Internationaal, en vlogen zelf vanaf de andere kant van de wereld (terug) naar Nederland. Een mariniersvrouw uit Curacao en een meisje helemaal uit LA.. allebei op zoek naar die ene reden om terug naar Nederland te komen. Maar of dat Bastiaan gaat zijn? 

Annemiek
Arme Annemiek zit buiten.. in een kort rokje, met een dikke deken om haar heen. Kom op productieteam, hadden jullie die nou niet binnen kunnen zetten of kunnen ruilen met een man die lekker binnen zit? Want erg veel zin heeft ze er niet in lijkt het wel.. Ook heel soepeltjes lopen haar dates niet, het hakkelt en stottert allemaal een beetje. Halverwege haar dates heeft ze al een duidelijke tussenstand: 2x ja, 2x misschien en 1x heel duidelijk nee. Zo, je kunt het maar weten toch?!

Geert
De openingsvraag van Geert bij zijn eerste date is ‘ben je alleen’ .. had wel mooi geweest als ze dan had geantwoord ‘Nee, mijn man is er ook bij.. we zijn samen op zoek naar een leuk boertje voor in het weekend erbij’. Ondanks zijn directe vragen komen al zijn vrouwen toch stralend en bijna kwispelend terug uit het schuurtje. Dat gestaar van hem zou mij enorm afschrikken, maar hee.. wat heb ik ermee te maken?

Jan
Oeff… Jan schuwt de zware onderwerpen niet en bespreekt tijdens zijn eerste speeddate van vijf minuten al gelijk een eventuele kinderwens. Nou, je kan het maar besproken hebben toch? In de pauze geeft hij toe nog maar 4 dames gesproken te hebben omdat hij stiekem bij iedere vrouw een minuutje erbij gesmokkeld heeft. Foei!

Geert Jan
Deze ouwe snoepert heeft voor al zijn vrouwen een snoepboeketje als cadeautje, en probeert ze te veroveren met een mandarijntje of appeltje. Als hij een date eindigt met de vraag ‘wil je je eitje hard gekookt of zachtgekookt’, verwacht ik bijna het antwoord ‘nee doe maar bevrucht’, maar dat is toch net één brug te ver voor deze kneutertelevisie denk ik.

Ik weet niet hoe dit precies gefilmd wordt, maar lang duren doet het wel. De eerste dates met Annemiek leken wel in een soort van ochtenddauw, en ze eindigen in de schemering. Zouden alle dates toch misschien stiekem iets langer dan 5 minuutjes duren? 😉 Het maakt niet veel uit.. want de boertjes hebben hun keuze gemaakt. Voor de een ging dat iets makkelijker dan voor de ander… maar we kunnen volgende week genieten van de dag-dates. Ik zag Bastiaan met een ontbloot bovenlijf en iets wat op modderworstelen leek .. Im’ma ready!

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.