Vrouw zoekt boer 2020: de dagdates.

Het is weer tijd voor het hoogtepunt van het weekend, jaja! De boeren gaan vandaag op dagdate, om elkaar nog beter te leren kennen. Aan het begin van de aflevering heeft iedere boer(in) nog de keuze uit 5 dates.. maar aan het einde, moeten er toch maar 3 overblijven. Ik ben benieuwd welke keuzes er gemaakt gaan worden! Kijk je mee?

87767079_3108007172565258_2684381674128539648_n

Jan
Voor de dagdate hebben ze Jan wederom op een bootje gezet. Zou hij niet kunnen aarden op het vaste land ofzo? 😉 Hij gaat samen met zijn dames een stukje varen, en het is niet het allerbeste weer.. maar volgens mij is dat juist lekker bij zeilen?! Tijdens wat Oud-Hollandsche spellen gaan ze op zoek naar hét matchpunt in elkaar, maar bij het verzamelen, koken én eten van de avondmaaltijd (een versgemaakte groentensoep) is Jan vrij openhartig over zijn tijd als vrijgezel, en luisteren de meiden allemaal heel aandachtig. Stiekem heeft Jan al lang zijn keuze gemaakt, dat is wel duidelijk in de blikken die hij geeft aan bepaalde meiden.

Geert
Bij Geert gaat zijn eerste fantasie al gelijk in werkelijkheid.. want zijn dames gaan voor de eerste opdracht geblinddoekt aan de slag. Er worden grapjes gemaakt, straffe vragen beantwoord en zo kent hij zijn dates al een stukje beter kennen. En ook aan lichamelijk contact geen gebrek want na een korte pauze mag er gedanst worden! En niet zomaar gedanst.. salsa dansen! Zwoele blikken, hand op de billen en gaan met die banaan. Hij heeft z’n best gedaan om alle vrouwen evenveel aandacht te geven, en dat is hem aardig goed gelukt.. alleen stiekem toch net wat meer voor Eva. Zagen jullie dat ook?

Geert Jan
Hoe stereotiep kun je het maken? Dat is wat de makers van het programma gedacht moeten hebben bij het bedenken van de dagdate voor boer Geert Jan. Hoe kan het anders dat hij met zijn ‘vrouwtjes’ uitkomt op een high-tea? Tijd voor slap geneuzel en flauwe praat is er genoeg, en die ouwe snoepert wint zo al zijn vrouwen om de vinger. En alsof het niet al erg genoeg was staat er na een tuk-tuk-tocht óók een workshop taarten decoreren op de planning. Nou zeg.. happy happy joy joy! Geert Jan vind het echter allemaal machtig mooi, en vermaakt zich kostelijk! Dat helpt niet mee.. want z’n hoofd zit vol en hij kan écht geen keuze maken. Tot tranen aan toe.. hij kan gewoon.niet. kiezen! De arme man, het is ook moeilijk he. Heel de tijd zonder vrouw, en nu ineens 5 parels voor je hebben zitten.

Annemiek
Voor de boerin en haar mannen is een actieve dag gepland: ze mogen namelijk een survivalbaan af met z’n allen en Annemiek is direct one-of-the-guys. Bij de opdracht waar ze hand in hand het water op een touw moeten oversteken veranderen de mannen spontaan in een hoopje suiker: gesmolten, zo in die ogen van Annemiek. Maar helaas, bij ons An is er nog geen vuurtje opgelaaid. Nog geen vonkje! Maar.. als dan de shirts uitgaan voor op de groene-zeep baan beseft Annemiek toch ook wel dat ze niet van steen is en gaat haar hartje iets sneller kloppen. Ze weet zo toch een keuze te maken welke mannen op haar boerderij mogen komen slapen.

Bastiaan
Wat die date van Bastiaan nou moest voorstellen, heb ik niet helemaal meegekregen. Hij op de fiets, en de meiden er achteraan rennen? Huh? Nadat ze wat uitgespeeld zijn en geluncht hebben wordt het eigenlijk ineens wel heel spannend, want de bovenkleding mag uit en er wordt geschilderd! Nee, nee… geen naaktportret. Jammer, haha! Maar ze mogen elkaar letterlijk gaan ‘versieren’, als in: ondertekenen met verf. De dames durven niet allemaal.. en Milou grijpt haar kans en springt op Bastiaan af. Tot stiekeme jaloezie van de andere meiden. Als blikken konden doden.. ai ai ai.

Nou, dat waren ze.. de dagdates! Alhoewel, het leken wel teambuilding-activiteiten. Maar ja je moet wat he.. je kent elkaar ook maar 5 minuten, dus een #netflixandchill zit er nog niet echt in! 😉 Het was even lastig, en niet bij alle boeren ging het heel makkelijk.. maar de keuze is gemaakt: iedereen is klaar voor de logeerweek! Jullie ook?

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.