Vrouw zoekt boer: roze overalls en party-drugs

Terwijl het land op slot gaat, en we van alle sociale contacten worden afgesloten mogen we gelukkig nog wel uitkijken naar een fijn uurtje genieten van onze favoriete boertjes. Na een dag vol onrust, lichte paniek (ik spreek even voor mezelf) en veel onzekerheid is het weer tijd voor Boer zoekt Vrouw. YES! Kijken jullie mee?

87767079_3108007172565258_2684381674128539648_n


Geert Jan
Bij Geert Jan gaat letterlijk de vlag uit. Vind het wel een leuk idee eigenlijk haha, hilarisch ook wel. Heb je een Tinder-date gaat ineens de vlag uit. Zie je het al voor je?

Van de zenuwen maakte hij nog meer grapjes dan normaal, en de dames waren nog geen 5 minuten binnen of hij had ze spreekwoordelijk al op de keukentafel liggen. Wel een keukentafel waar een versgebakken appeltaart (met hartje in het beslag!) op stond, extra punten voor deze lieverd. En na zijn snoepboeketjes bij de speeddates gaat hij nog meer voor het veroveren van de dames’ harten via de maag, want vanavond staan er verse frites op het menu. Mmmmm! Deze boer komt er wel, maar moet wel gaan kiezen.

Bastiaan
Marleen  gaat goed voorbereid van start aan de logeerweek en heeft haar baan bij de marine omgezet naar iets waar ze meer thuis kan zijn in Zeeland.. oeii, die verwacht er al veel van! Milou is bang dat ze een achterstand heeft opgelopen, omdat zij als enige ‘niet-Zeeuws’ is, en probeert wat extra aandacht van haar boer te krijgen, door een cadeautje mee te nemen. Zag ik daar wat ogen draaien op de achtergrond van de twee andere dames?

Gestoken in gloedjenieuwe knalroze overalls krijgen ze een rondleiding over het land, en net voor het eten laat hij zijn logees al helemaal alleen. Wat ik persoonlijk dat wel errug jammer vond is dat hij die strakke pantalon niet langer aanhield, pohhhh dat zag er niet verkeerd uit boertje!

Geert
Sorry, maar bij Geert denk ik toch nog steeds aan Jambers door de stem die hij opzet?! “Overdag is hij een boer, maar  ’s avonds dan …..”.  Geile Geert de tweede dit hoor!

Bij de rondleiding in zijn huis blijkt de boer ineens grootgrondbezitter, en is er een gigantisch (‘het lijkt wel een paleis!’) ouderlijk huis, dat nog te koop staat. Ik zag nog net geen dollartekens in de ogen van de dames. En die dames, die verschillen wel heel erg van elkaar. Ik ben benieuwd wat voor mooie momenten dit op gaat leveren deze logeerweek.

Annemiek
Onze boerin lijkt nog niet dolenthousiast te zijn voor de komst van haar mannen, en ligt bij binnenkomst van haar eerste logee te slapen (?!?) op de bank. Jeetje meid, waarom doe jij mee?! De koffie had je op z’n minst al kunnen zetten, en een lekker koekje is ook niet misplaatst. Poh poh..in de eerste 5 minuten valt er al een ‘awkward silence’, maar dat vind Steven niet erg. Hij zegt zelf dat hij ook niet zo heel veel praat, en ‘als ik praat, dan zeg ik ook wat’. HA! Daar kan ik misschien wel iets van leren.. 😉

Dat ze bij de eerste stappen door de boerderij de jongens al vergelijkt met ‘irritante stagiairs’ die de hele tijd achter haar aan lopen, en naar haar kijken. Pohhh.. mannen kom op! Beetje meer gas erop! Deze vrouw moet je veroveren, want anders zal er niet heel veel gebeuren!

Jan
Dat Jan een serieuze man is, en niet zomaar op zoek is naar wat leuks hadden we de eerste afleveringen al door. Voor Froukje kwam dit bij zijn eerste vragen bij binnenkomst blijkbaar toch nog als een verrassing. Dat het leven voor Jan verder nog één groot feestje is, blijkt wel aan de eettafel. Hij probeert het terloops tussen neus en lippen door te laten vallen dat hij af en toe een ‘snuifje of een pilletje’ doet op een festival, maar dat slaat bij 2 van de 3 dames echt binnen als een BOM. Oei, het wordt een discussie  van twee-tegen-twee met de voors en tegens. Bijzondere televee zo op de publieke omroep jongens, didn’t see that one coming!

Lieve mensen, hou je taai.. tot volgende week! x

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.