Vrouw zoekt boer: strak in je konijnenpak of legging

Gelukkig, in de eerste week van quarantaine blijkt dat ons allerliefste lievelingsmomentje van de zondagavond ons in ieder geval niet afgepakt wordt. Het is weer tijd voor Boer zoekt Vrouw, jippie! De eerste nacht op de boerderie zit erop, en de logees vinden steeds meer hun weg in het boerenbedrijf. Zien ze zichzelf al iedere dag hier wakker worden… ? Of willen ze het liefste weer terug naar hun eigen huis?

Bastiaan
Het eerste keuzemoment komt steeds dichterbij, maar Milou pakt zonder dat ze het weet haar eigen koffer al in door nét iets te moeilijke vragen aan Bastiaan te stellen. Een eigen inkomen, een lange-afstands relatie.. oeiii. Dat zijn dingen waar Bastiaan nog helemaal niet over nagedacht heeft joh. Ik denk dat zij haar ‘koude plekjes’ toch echt zelf moet warm gaan houden voortaan! 😉

Hardlopend naar Zoutelande.. mij zou je er niet mee winnen Bastiaan! Maar ik heb ook niet op je geschreven, dusja. Verder ben ik heel benieuwd of er een van zijn logees wel in het perfecte plaatje past. Misschien zijn deze dames wel net iets te onafhankelijk.

Geert Jan
De moppentrommel van Geert Jan is voorlopig nog echt niet leeg.. eerst heeft hij een nieuw ‘vervoersmiddel’ voor de dames, en komt doodleuk met een bezem aan. Aiii! Ik weet niet of ik deze leuk zou vinden, maar ach… hij had het bij mij sowieso goed gemaakt toen hij in dat (net iets te strakke) konijnenpak welterusten kwam wensen. Hahaha, wat een feestnummer jeetje! Zijn grapjes vallen toch niet heel leuk bij Betty, want die kan het niet meer aanzien en pakt haar koffer in. Wat ik me dan toch stiekem afvraag: staat tante Yvon nu tijdens zo’n logeerweek non-stop op stand-by zodat ze direct naar de boerderij kan komen? Want ze is er gelijk bij hoor.. of heeft Betty nog een halve dag huilend op haar bed zitten wachten? Geert Jan komt er in ieder geval vrij makkelijk vanaf zo!

Jan
De confession van Jan is nog steeds iets wat de gemoederen flink bezig houdt. Vera heeft er zelfs slecht van geslapen, en ook de andere meiden krijgen het blijkbaar niet uit hun hoofd. Ik vraag me af of dit nou zo is gemonteerd is door de KRO-NCRV of dat dit echt zo’n big issue is geweest? Kom op.. de wereld mag dan lijken alsof hij vergaat, maar we leven wel in 2020 hoor jongens!

Waar de dames verder ook niet al te goed over nagedacht hadden, is dat je op een zorgboerderij ook vroeg op moet en ook een overall draagt en wel eens met je handen in de koeienstront grijpt. Haha! Dat worden nog mooie beelden!

Geert
Hoe bereid je je voor op een eerste nacht slapen bij een date? Juustem, je vergeet je pyjama. Gelukkig had Vera vast nog wel een van haar strakke leggings die ze aan kan als slaapsetje, dus volgens mij heeft dat verder voor niet heel veel problemen gezorgd. Denk trouwens ook niet dat Geert het heel erg zou vinden 😉

Over goed voorbereiden gesproken.. geen pleisters in huis, en je dames wel met een groot mes een baal hooi open laten snijden? Jaja Geert, goed voorbereid! Zo had hij Angela wel mooi even apart, en kon hij mooi vragen wat ze er nou allemaal van vond.

Annemiek
Van de logeerpartij bij Annemiek is maar barweinig beeldmateriaal te zien. Zou dat komen omdat het echt zo bloedjesaai was, en er helemaal niets gebeurde? Wanneer het scheren van een koeienkont het hoogtepunt moet zijn.. is het niet best hoor. Kom op mannen, lok dat boerinnetje eens uit haar schulp! En Annemiek, je hoefde echt niet dat scheerapparaat tegen je kop te stoten om te bewijzen dat je een hard hoofd erin hebt hoor!

Volgende week mogen we weer… en zagen jullie het ook? Opnieuw een biecht van boer Jan! Wat zou het deze keer zijn? Een voorkeur voor hele foute muziek? Heeft ie ooit in de gevangenis gezeten? We zullen het zien!

handtekening

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.