Vrouw zoekt boer: knoopjes en rondjes op de trekker

De eerste twee weken in onze ‘intelligente lock-down’ zitten erop. Sociale onthouding en zo min mogelijk naar buiten, maar dat geldt nog niet voor onze boertjes hoor! Want daar wordt toch stiekem nog wel flink erop los geflirt en jaja zelfs geknuffeld. Helaas pakt dat niet voor iedereen voor even goed uit, want tante Yvon komt langs en moet een paar logees weer terug mee naar huis nemen. Wie-o-wie verlaat als eerste de boerderij?


Annemiek
De ene bom is net geland.. en de andere staat op het punt te ontploffen. Tussen de koeien door verteld Steven aan Annemiek dat hij gediagnostiseerd (jemig, waddun woord) is met kanker. Haar reactie? Jeetje.. nu weet ik even niet wat ik moet zeggen. Bij een ieder ander een logische reactie, maar bij haar denk ik toch van.. goh ja, want anders ben je zo’n spraakwater?!?

Vlak voor het keuzemoment neemt Yvon de jongens nog even apart, maar daar vliegen de vonken nog niet door de lucht hoor. De jongens zijn zelf ook wel errug tam, maar geven eigenlijk allemaal aan niet echt te weten hoe ze er voor staan.. en ook nog niet echt wat ze nou zelf eigenlijk van Annemiek vinden. En Annemiek zelf? Je raad het al.. die weet het niet! Maar hee.. voor haar is het al een hele prestatie dat ze de heren nog niet in de eerste 24 uur het erf af heeft geschopt, haha! Maar ze moet er toch ééntje kiezen, en dat is dan toch Steven. Potverdimme Annemiek, dat is juist de leukste van de drie.. zie je dat nou niet?

Geert
Waar het vorige week nog zo gezellig was bij Geert mag hij aftrappen met het eerste keuze-moment. En helaas… de logeerweek zit erop voor Esther. Maar hee, het was wel KEI-gezellig met jou zee-tie bij afscheid. Nou steek die maar in je broekzak, Esther!

Na het afscheid van Esther gaat het dagelijkse leven op de boerderij gewoon verder. Terwijl Vera zorgt voor de avondmaaltijd (met wat extra muzikale begeleiding) liggen Angela en Geert al samen onder een dekentje op de bank. Wel typisch hoor.. dat je dan samen met een potentiële date de vieze Whatsapp-filmpjes uit je vriendengroep deelt. Dat komt me bekend voor .. haha!

Bastiaan
Elise kruipt bij Bastiaan in de trekker terwijl de andere twee dames een beetje beteuterd achter blijven. Madeleen denkt daarna van ho-es, dat wil ik ook en eist ook rondje over het veld. Maar eigenlijk net als vorige week op de bank, geeft hij alledrie de dames weer pre-cies dezelfde behandeling en mag daarna Milou ook mee de trekker in. Sjongejonge, Bassie.. doe dat nou niet!

Screenshot 2020-03-29 at 21.38.46

Terwijl Elise steeds meer halsoverkop en hoteldebotel verliefd wordt, ziet Milou zichzelf al gaan.. en Madeleen weet het eigenlijk nog niet. Ze wilt niet naar huis, maar helaas.. ook bij het keuzemoment had Bastiaan zijn keuze nog niet echt helemaal klaar. Alledrie, ontzettend leuke meiden. Maarja, toch Madeleen die het Zeeuwse mag verlaten.

Jan
Nou nou, die janneman blijft maar flinke openbaringen uit z’n hoge hoed toveren. In een serieus gesprek met Froukje waarin het al over kinderen en de toekomst gaat, verteld hij dat precies dát bij hem niet meer gaat lukken: er ligt een knoopie in. Pohh je zou het zo maar gepresenteerd krijgen, op een dienbladje tussen de mesthopen in met een camera op je smoel. Hatsee, wat moet je ermee?

Ook hij weet nog echt niet welke dame hij naar huis moet sturen, maar gelukkig mag hij daar nog een weekje over slapen. Wie denken jullie dat er naar huis gaat?

Geert Jan
Omdat Betty vorige week met gierende banden het erf is afgescheurd, is het deze week voor Geert Jan wat rustiger en kan hij met de dames op pad. Ze gaan een stukje lopen langs het land met de paardjes en Karine probeert ondertussen het een en ander op de gevoelige plaat vast te leggen. Zou ze een fotoboek aan het maken zijn? Ik hoop dat ze daarin beter is dan ik… hehe.

Screenshot 2020-03-29 at 21.41.01

Nadat ze scherpgesteld (haha, snap je hem) heeft slaan bij Karine ook de twijfels toe. Wat voel ik, wat is dit? Waarom wilde Betty naar huis. Pohhh.. straks hoeft die ouwe snoepert helemaal niet meer te kiezen en blijft hij als vanzelf over met Jacqueline. Zou-het?

handtekening

Tot zover .. tot mor- ohnee, dat mag niet meer he….
Tot volgende week! Ennuhhh, binnen blijven he 😉

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.