Vrouw zoekt boer: BREAKING NEWS!

BREAKING NEWS ALERT! Vandaag kwam me er vanuit Zambia toch een schokkend nieuwsbericht binnen! Boer Marc.. hij is weer vrijgezel! Het is toch gebleken dat Anne-Kim helemaal niet zo goed mango’s kan plukken en ze hebben besloten dat het toch maar bij buurmeisje/jongen moet blijven.

Op de Boer zoekt Vrouw afterparty in mei waren ze nog helemaal heppie-de-peppie, en er zijn daarna nog hele blogs geschreven over hoe gelukkig ze wel niet zijn dat ze elkaar bijna ieder weekend zien. De ene week bij Marc, de andere week bij Anne-Kim. Hij deed laatst nog mee met een mountainbike-wedstrijd dwars door Afrika en zij heeft een nieuwe baan: manager van een exclusief safari-park in Zambia (hoe bedoel je.. droombaan?).

Maar.. nu toch uit elkaar. Hoe dan? Ze leken het perfecte koppel! Ze vulden elkaar perfect aan: zijn schuchtere houding en kneuzige gedrag met haar directe aanpak en altijd wel een commentaar. Maarja.. wie ziet er nou niet gelukkig uit in Afrika met een knappe man aan je zijde? Gelukkig heeft hij nog 828 andere brieven waar hij weer uit kan kiezen.. of zou ik toch. Naar Zambia? Ga ik daar gewoon cruises verkopen en konijntjes knuffelen… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.