Dingen die me blij maken: week 27

 

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

The Bucketlist Family
Stel je voor.. je verkoopt alles wat je hebt, stopt het in een grote zak en reist non-stop de hele wereld rond samen met je man en je twee prachtkindjes. Whoa, ongelooflijk toch?! Dat is dus precies wat The Bucketlist Family doet. Sinds augustus 2015 reist deze familie de hele wereld rond van het geld dat Garett heeft verdiend met het ontwikkelen van een app. Iedere week zetten ze een nieuw filmpje online en iedere dag spammen ze mijn tijdlijn vol met de meest geweldige foto’s. Vorige week waren ze in Zuid-Afrika en deze week … mochten ze mee op de maiden voyage van het spiksplinternieuwe AIDAperla! Potverdorie, kan nu al niet wachten op die vlog.


Hamsterweken
Hamstereeeeeeeeee! Oh jongens, het is weer zover hoor! Boodschappen doen bij de Albert Heijn is eindelijk weer eens leuk, want er is nu zoveel in de 1+1 gratis! Yiehaa! Het wordt voor mij dan ook gelijk een sport om mijn maaltijden zo in te plannen dat ik de hele week eet met dingen uit de Bonus. Dat ik door de winkel loop met mijn scanding, en dat je totaalbedrag net zo hoog is als je kortingsbedrag. Dat laat me lachen!

Plankchallenges
Al maanden probeer ik met mijn bootcampvriendinnetjes een plankchallenge vol te houden… maar iedere maand gaat het toch weer mis. Of we zijn op vakantie, of we hebben het druk, of er zit een dikke knie in de weg. Maar.. in juli geen excuses en we gaan ervoor! Tot nu toe gaat het iedere dag nog goed. We zitten nu op 1 minuut, en aan het einde van de maand moeten dat er 5 zijn (hellup!). Wie doet er mee?

Vriendinnetjes met baby’s
Terwijl ik voorlopig alleen nog maar die twee konijntjes om me heen heb huppelen in huis, zijn mijn vriendinnetjes allemaal wel volop bezig met de toekomst. Huizen bouwen/kopen/verbouwen, verloven, trouwen… en kindjes! 3 van mijn vriendinnetjes zijn inmiddels al mama, en oh.. wat kan ik daar van genieten zeg! Tante Pattie is heel erg trots! 🙂 ❤

Breda Live
Ieder jaar weer een traditie met mijn lieve vriendinnetjes: Breda Live! Voor mij nu voor de derde keer een thuiswedstrijd, en oh.. wat is dat genieten zeg. Zo op je fiets stappen en binnen 5 minuten op het festivalterrein zijn! Dit jaar voor het eerst twee dagen lang, en natuurlijk was ik er beide dagen bij ;-). Vrijdagavond alle klassiekers van Marco Borsato meegezongen en op zaterdag compleet uit m’n dakpan bij Hardwell (en ok.. vooruit, ook een beetje meegezongen bij Nick & Simon..) Als we gaaaaaan…

Dat was hem weer.. Tot volgende week!

handtekening

 

 

3 gedachtes over “Dingen die me blij maken: week 27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.