Dingen die me blij maken: week 26

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Korte werkweek
Omdat ik deze week donderdag en vrijdag vrij ben geweest (lees: ADELE in Londen, whaaaa!).. had ik dus een lekkere korte werkweek. Heerlijk om op woensdag al af te kunnen taaien en je collega’s met beeeeeeergen werk achter te laten. Haha, nee hoor grapje! 😉 Morgen ben ik er weer, cruise-toppers!

Konijnenstreken
Wanneer het baasje op vakantie gaat, mogen de konijntjes naar m’n ouders, lekker op het gras spelen. Heerlijk vinden ze het om dan lekker rondjes te kunnen rennen en bunnyflops , (Google dat even  .. hilarisch) te maken. Ook m’n ouders vinden het stiekem toch best wel een beetje leuk om op ze te passen.. ik krijg in ieder geval dagelijks de leukste foto-updates doorgestuurd! Onderweg er naartoe zijn ze meestal wat minder op hun gemak, maar toch is het altijd heel gezellig in de auto met z’n drietjes.

00004img_00004_burst20170628213519.jpg


Adele! ❤
Ja.. dit is natuurlijk een makkelijke. Het allergrootste, vetste, gaafste, mooiste, meest magische hoogtepunt (letterlijk: we zaten zowat in de nok van het Wembley Stadium) was natuurlijk het concert van Adele! Wow wow WOW! Wat was dit geweldig. Van begin tot eind hebben we volop genoten. Alle hits kwamen voorbij en het was swingen geblazen, samen met 98.000 anderen. Achtennegentigduizend! Holiemozes!

En.. woow, wat ben ik een ongelooflijke bofbips geweest dat ik kaarten heb gescoord voor de donderdag. Om zaterdagochtend wakker te worden en te horen dat de laatste twee concerten zijn afgelast en het hele feest niet meer doorgaat, lijkt me echt verschrikkelijk.

*Filmpje is dus niet van mij.. deze mensen zaten denk ik bijna OP het podium en hebben waarschijnlijk het driedubbele betaald. Maar wel een hele toffe video gemaakt. Yay! 

Hipstertentjes
Ons hotel in Londen was heel fijn, nette kamer en schone badkamer. Op onze ontbijtkaart stond ‘Standard Continental Breakfast’.. nou, en dat was het ook echt. We liepen het buffet met English Breakfast voorbij (niet dat ik zin heb in bruinen bonen met spek op een lege maag, maar toch..) en werden neergezet bij een hoop kleffe toast met jammetjes op de tafels. Mweh. Daar word ik als vreetzak niet heel blij van. Gelukkig was er in de straat van het hotel en superleuk eetzaakje waar je heel-de-dag door kon brunchen. En that’s what we did! Van avocadotoast, tot sweet pancakes en scrambled eggs.. alles was even lekker!

Nieuwe steden
Londen.. ik was er nog nooit geweest! Ongelooflijk toch? Ondanks dat nu de sfeer misschien niet optimaal is, waar overigens niets van te merken is in Londen zelf, hebben we genoten van ons lange weekend! De highlights bezocht, een leuke stadstour gedaan, heerlijk gegeten en even goed op stap geweest! Wat wil een mens nog meer? 🙂 Engeland had ik al ingekleurd op m’n wereldkaart door een studiereis Manchester en Liverpool in m’n eerste jaar op NHTV, maar Londen mag zeker van de travel bucketlist! Check!

Nu is het weer tijd voor een nieuwe volle werkweek, met als heerlijk uiteinde Breda Live dat vrijdag en zaterdag voor heeeeeel wat glimlachen gaat zorgen. Duimen jullie mee voor Douwe Bob als verrassingsact? Dankjewel!

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.