Dingen die me blij maken: week 25

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Knotsknie
Ik hoor jullie denken. Hoe kan je nou blij worden van een knotsknie. En, wat is het eigenlijk? Haha nou… Diegenen die mij beter kennen weten dat mijn knieën niet echt helemaal 100 meer zijn. Of eigenlijk nooit geweest. Laatste tijd krijg ik er steeds vaker last van, dus ben ik dinsdag op controle geweest in het ziekenhuis. Een paar röntgenfoto’s verder bleek dat ik inderdaad zwakke knieën heb, maar dat een operatie (voorlopig) nog niet nodig is. En dat maakt mij blij!

Buitenzwemmen
Oh jongens! Wat was het toch een heeerrrlijk weertje afgelopen week! Na het werk even lekker afkoelen in het buitenzwembad was echt perfect! En als je dan toch bezig bent gelijk maar 20x50m..om de missende bootcamps een beetje te compenseren. Want dat mag dus een tijdje niet meer van de dokter. Boeeee!

Marrakech
Marokko, ik ben er zelf nog niet geweest. Maar Douwe Bob gelukkig wel, en hij zong er een liedje over. Met livebeelden van het concert in AFAS Live een tijdje terug. Dat maakt me echt heeeeel blij.

Familieweekendjes
En alweer waren we een weekendje weg met familie. Of nja weekendje, we waren weg. Mijn oompje werd 50 en vierde dat in een vakantiehuis in de Ardennen. Groot genoeg om er blijven te slapen, en dat deden we! BBQ, wijn, marshmallows en veel potjes poolen zorgden voor een gezellig weekend. Ik zeg, volgend jaar weer!

Dat was hem weer. Op naar volgende week, die wordt echt leuk want dan ben ik weer in het buitenland! Op naar Londen, op naar ADELE! 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.