Dingen die me blij maken: week 24

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Voorlezen
Iedere maandagavond ga ik voorlezen bij mijn grote, kleine vriend. Hij staat me altijd vol enthousiasme op te wachten met verhalen over van alles en nog wat: van z’n zwemdiploma, tot de snee op z’n knie of het nieuwste kunstje met zijn spinner-dinggeval. Samen lezen we de leukste boekjes, over Roodkapje of over monsters. Iedere week wat anders, en iedere week weer even leuk. Nog 5 keertjes en dan is het zomervakantie.. dan heeft hij hopelijk genoeg geleerd om het nieuwe schooljaar vol goede moed (en woordenkennis) in te gaan!

Bootcampen in het park
Fanatiekeling dat ik ben.. ga ik trouw (niet altijd even trouw.. #sorrynotsorry) twee keer per week bootcampen. Kou, sneeuw, wind of regen.. niets houdt me tegen (hahaha, dat rijmt!), maar nu in de zomer is het toch wel een stuk minder erg om 20 burpees achter elkaar te doen hoor! Lekker met een grote groep het park in, muziekboxje in het midden en gaan met die banaan! Bekijks hebben we dan nog meer, maar wat wil je.. als je daar lekker in het park op een picknickkleedje met een wijntje zit en er van die fanatiekelingen om je heen zichzelf liggen af te beulen. Leedvermaak is het leukste vermaak toch? 😉

FOOD!
En natuurlijk, vreetzak dat ik ben.. hoort er ook deze week weer heerlijk eten in dit rijtje thuis. Woensdag at ik samen met de allerleukste en -liefste buurvrouwen een heerlijk zelfgemaakte curry met bloemkoolrijst. En, hipsterfood of niet, dat is dus gewoon écht lekker he! Aanradertje hoor! Donderdag was het wat minder exclusief, maar niet minder lekker of gezellig, en dook ik met mijn beste vriendinnetjes het terras op. Tot na zondsondergang lekker bijkletsen met een koud biertje in je handen en de liefste mensen om je heen. Wat wilt een mens nog meer? 🙂

Eindelijk, de Nachtwacht in het echt!
Al jaren staat het op mijn lijstje. Een bezoek aan het Rijksmuseum! En dit weekend ging ik dan eindelijk! Urenlang struinden we door het museum, en alles was even fascinerend. Van de wapententoonstelling in de kelder, tot het enorme uitgestelde porseleinen servies en natuurlijk als zogenaamd hoogtepunt de enige echte Nachtwacht. Toen ik er eindelijk voor stond, vond ik hem heel mooi..maar er waren genoeg andere schilderijen die nét zo mooi (of nog mooier waren) hoor! We sloten de dag af met een avondje lachen, gieren, brullen bij de Gabbers in de Ziggo Dome. Topdag! ❤

Thuis
Om deze blog met hoogtepuntjes mee af te sluiten.. thuiskomen. Bij papa en mama… de hangmat.. altijd een volle koelkast, maar vooral liefde, heel veel liefde. Altijd! Vandaag heb ik weer een hele dag van de zon kunnen genieten in de tuin en ben weer helemaal tot rust. Klaar voor een nieuwe week, vol met mooie dingen! Let’s go!

Tot volgende week!

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.