Dingen die me blij maken: week 23

Joehoe! Nieuwe blogpost, met een nieuw item! Yay! Iedere zondagavond, een leuk blogje met dingen die me blij hebben gemaakt de afgelopen week. Gewoon helemaal random, van alles wat. Benieuwd naar waar ik deze week om moest lachen? Let’s go!

Familiefeestjes in Luxemburg
Met Pinksteren was ik bij mijn familie in Luxemburg.. en oh, wat is dat toch iedere keer weer heerlijk thuiskomen. Na Breda en Steenbergen, staat dat mooie, lieve, kleine landje toch echt supersteady op een derde plek hoor! De liefste en leukste familie maken er iedere keer weer een toptijd van. En of dat nou met al dat lekkere eten en heel veel drank te maken heeft.. weet ik niet precies 😉

Carpool Karaoke met Ed Sheeran

Oh yesshh! Mijn favoriete item van de Late Night Show met James Corden heeft weer een nieuwe aflevering. En deze keer is het Ed Sheeran, whoe! (Ja, ik heb nog steeds een beetje spijt dat ik niet naar zijn show in de Ziggo Dome ben gegaan.. maarja, je kunt niet bij alle feestje zijn toch?!). Het meest bizarre van het autoritje vond ik toch wel de Maltezer challenge.. wow, vijf-envijftig! HOE DAN? Wie zit het zitten om met mij die challenge ook te doen? Ik daag je uit, bij deze!

Scheepsbezoek Celebrity Eclipse
Deze donderdag mocht ik voor mijn werk een cruiseschip bezoeken: de Celebrity Eclipse lag in de haven van Amsterdam. Lucky ikkes heeft er al een paar mogen bewonderen (en al twee hele mooie cruises mogen maken, whoa..), maar dit was toch wel één van de meest luxe schepen die ik gezien heb hoor! Samen met het budget lag ook de gemiddelde leeftijd een stukje hoger dan wat ik gewend ben, maar oh..wat was dat een leuke dag! Na een rondleiding over het hele schip: langs alle restaurants en bars, het zwembad, de meest luxe suites (met een vleugel erin, waarom zou je dat nodig hebben tijdens een cruise?) gingen we helemaal naar boven naar HET GRASVELD! Ja! Een GRASVELD! Op een cruiseschip! Ik zag Twix en Tony al helemaal zitten. Na de rondleiding mochten we lunchen in het buffetrestaurant en nou.. dat heb ik geweten. Ik moest natuurlijk alles geproefd hebben, stel je voor dat er straks iemand aan mij vraagt hoe de carrotcake smaakt en dan weet ik het niet. Of de tiramisu, eclairs, pindakoekjes, chocoladetaart. Onmogelijk toch? 😉

Nieuwsgieriger geworden? HIER kun je hem boeken! 😉 )

Voetbalwedstrijd
Patricia die blij wordt van voetbal? Wat is dat voor iets nieuws? Ik hoor het jullie gewoon denken. Maar, whoe! Vrijdag was ik bij het WK-kwalificatieduel Nederland – Luxemburg in de Kuip.. en het was leuk! Wat een topsfeer hangt er dan in zo’n stadion, heerlijk! Ik heb echt 90 minuten lang zitten genieten.. de tweede helft iets meer, want toen had ik een nog beter uitzicht op Daley Blind <3. En YES! 5 – 0! Arme Luxemburgertjes.. zo in de pan gehakt. Hopelijk doen ‘onze jongens’ nog een paar keer zo goed hun best, want zo’n WK zie ik echt wel weer zitten volgend jaar!

Nieuw op Netflix
Oh. Netflix. Ik hou van je! Deze week zóveel nieuwe releases, ik denk dat ik binnenkort een weekje vrij ga nemen om alles bij elkaar te bingen! Zaterdag kwam er BAM! een heel nieuw seizoen van Orange is the New Black.. vandaag staat het laatste seizoen (boe, protest!) van Orphan Black erop en ik logde net in (om de laatste afleveringen van 13 Reasons Why te kijken.. heftig) en toen zag ik dat er volgende week een nieuw seizoen van The Ranch komt! Oh my, wat een heerlijkheid! En dan heb ik nog echt 100 series op m’n to watch lijstje staan.. je kan het maar ergens druk mee hebben toch?

FOOD!
En natuurlijk mag de rode draad die door mijn leven loopt niet ontbreken: eten! Donderdag heb ik mezelf al helemaal ROND gegeten tijdens het scheepsbezoek (lees: toetjesbuffet, Pattie neemt ze allemaal) maar zaterdag was ik met Mandy eten bij Boca’s in Rotterdam. En dat was me een partij lekker, omnomnom! We deelden een verschillende tapas en (helaas) ook het toetje: een Malteserbombe. Kijk die foto, daar krijg je toch honger van?!

Tot volgende week!

PS. Ohja, weet je waar ik ook heel blij van werd? Dat ik deze week meerdere complimentjes heb gekregen over hoe leuk ik mijn NYC-blogje heb geschreven. #egoboostUIT.

handtekening

Een gedachte over “Dingen die me blij maken: week 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.