Dingen die me blij maken: week 28

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Ik vertrek
Oh jongens toch.. dit is wel iets meer dan een glimlachje hoor. Dit is echt rollend van de bank af. Plaatsvervangende schaamte. Man, man man.. wat zijn sommige mensen toch heerlijk onwetend! Ik vertrek is zo’n pareltje van een programma dat je laat genieten van het ongeluk van een ander. Eigenlijk best erg, maar toch. Wie gaat er nou emigreren naar Frankrijk, zonder ook maar één woord Frans te spreken? En zelfs na een jaar daar te wonen, nog steeds niet te kunnen communiceren? Ongelooflijk..

Zwem4daagse
Deze hele week stond in het teken van de Zwem4Daagse, sinds vorig jaar een dingetje dat ik weer opgepakt heb nadat ik vroegâh eigenlijk ieder jaar wel meedeed (toch mama?). Het doel voor volwassenen is 4x 500m te zwemmen, maar bikkels dat we zijn hebben wij daar natuurlijk 4x 1000m van gemaakt. Iedere avond lekker de werkdag afsluiten met een setje banen trekken is heerlijk! En stiekem.. is die medaille toch ook wel erg leuk ;-).

Met een smile naar je werk
Je kent het wel.. over het algemeen ga je natuurlijk met een glimlach op je gezicht naar je werk. Maar, je hebt ook wel eens je dagje niet of gewoon op maandag ‘ff geen zin’. Dat kan gebeuren. Maar, voor mij zit dat er vanaf nu écht niet meer in hoor! Sinds afgelopen vrijdag hangt bij ons namelijk de gigantische TUI smile op de voorgevel.. dus er is geen ontkomen meer aan. Lachend naar binnen, iedere dag! 🙂

IMG_20170714_172441

Food
Zoals jullie weten ben ik een echte vreetzak. Uit eten, borrelen, hapjes/drankjes.. maar ook gewoon lekker voor mezelf koken is het liefste wat ik doe. Dit weekend was ik weer helemaal in m’n nopjes, want op zaterdag genoten van een heerlijke high tea met vriendinnetjes en terwijl jullie dit lezen zit ik met m’n billen op een foodfestival. De slogan van dat festival is Bumperkluiven: eet jezelf een ongeluk. Nou, vooruit dan maar! Nu nog kiezen bij welke foodtruck ik ga.. lastig!

IMG_20170715_154452

Jamie Li vlogs
Vorige week tipte ik jullie de vlogs van The Bucketlist Family, maar in ons eigen Nederland is er ook een vlogster met twee hele lieve kindjes: Jamie Li. Zijzelf is ook echt enorm grappig, en maakt van de vlogs iedere keer weer hele mooie stukjes. Lekker dansen met die twee lieve jongetjes en altijd leuke dingen doen. Als ik nou ook zo’n leuk, boeiend en divers leven had.. zou ik ook gaan vloggen. Maarja, om jullie nou iedere dag konijnenfilmpjes te sturen.. heeft ook niet veel zin toch?!

Onverwachtse feestjes
Wanneer je op zaterdagochtend een beetje halfdood op de bank ligt en je liefste collegaatje een appje stuurt of je zin hebt om mee te gaan naar de Vierdaagsefeesten. Wat doe je dan? Meegaan natuurlijk! Dus hop hop, op naar Nijmegen (de tandjes, wat een eind) en de mensenmassa in.. en hoe! Wat een mensen bij elkaar zeg! Maar het was een heerlijk avondje, ik heb ervan genoten! 🙂

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.