Dingen die me blij maken: week 29

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Konijnenknuffels
Afgelopen maandag was het weer zo ver: tijd voor onbeperkt konijntjes knuffelen bij Konijnenopvang Knaller! Natuurlijk eerst eventjes hard aan het werk, zodat alle pluizenbolletjes weer voorzien van een schoon hok met vers hooi en water.. maar daarna toch nog even heerlijk geknuffeld met die lieve snuitjes hoor.

Picknicken in het park
Op dinsdag was het nog eventjes lekker weer en daar heb ik op de meest ideale manier van genoten: met een picknick in het park! Eigenlijk zou ik dat gewoon veel vaker moeten doen, want in m’n appartementje zonder buiten snak ik af en toe even naar wat frisse lucht.. maar toch. Voorlopig duren de Palm Parkies concerten nog wel eventjes, dus ben ik bij mooi weer iedere dinsdagavond te zien in het park! Genieten!


Food first, always!
Deze week ook weer heerlijk kunnen genieten van m’n eten. Op donderdag hebben we overgewerkt, en meestal zit daar dan een vette hap aan verbonden. Daar had ik geen zin in, dus maakte ik voor het hele team noodles-salade met kip en mango. Dat maakte die lange werkdag heel wat minder erg! Dat zorgde er wel voor dat ik vrijdagavond eerst door een killer-afwas heen moest, voordat ik überhaupt m’n keuken kon gebruiken, maar daarna heb ik er toch nog een heerlijk nieuw receptje uit weten te draaien: spinaziepannekoeken met geitenkaas, walnoten en zongedroogde tomaatjes. Dat was lekkkaaaaaaaah!

Ohja, en verder begon ik het weekend heeeeel goed met een heerlijk ontbijtje in de stad. Pannekoeken met aardbeitjes en bessen en toast met gepocheerde eieren en zalm, in de zon. Wie wilt dat nou niet op de zaterdagmorgen? En dan ook nog eens een superlief buurvrouwtje om het allemaal mee te delen. Bofbips ben ik 🙂

Age of Tones
 Deze week heb ik erg genoten van het Facebook account van Age of Tones. Zij posten covers van bekende nummers, en laten Despacito zo klinken dat het niet uit je neus en oren tegelijk komt! Of een heerlijke Bruno Mars mashup, genieten hoor!

Mini-reünietjes
De sfeer op je werk wordt toch eigenlijk grotendeels wel bepaald door je collegaatjes. Net als nu bij TUI heb ik bij mijn vorige baan werkelijk een topteam om me heen gehad, die ervoor zorgden dat ik de (te) lange werkdagen doorkwam. Gelukkig geldt voor hen niet het gezegde ‘uit het oog, uit het hart’.. we zien elkaar nog regelmatig, en kunnen inmiddels allemaal de baan waar we elkaar leerden kennen als ex-werkgever benoemen. Heel fijn! Laten we dit clubje nog oneindig lang bij elkaar houden meiden! Collegaatjes voor even, vriendinnetjes voor je hele leven! ❤


Zo, dat was hem wel weer.. m’n weekie! Volgende week wordt ook weer een mooie hoor, met sowieso al één etentje met m’n vreetzak in crime en nog heel veel andere leuke dingen. Tot volgende week!

 

2 gedachtes over “Dingen die me blij maken: week 29

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.