Dingen die me blij maken: week 30

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Wow! Alweer een week voorbij, en wat voor één! Ik had iedere avond wel iets gepland, en was op vrijdagavond dan ook zo moe dat ik he.le.maal. niks. meer deed. Heerlijk!

Food first
Zoals het hoort: food first! Deze week ging ik maar liefst 3 (drie!) keer uit eten.. OK, dat is inderdaad misschien iets té veel van het goede, maar ach.. gezellig en lekker is het wel. Dinsdagavond zat ik bij de Pasta Kantine, waar we onze plannen voor Solar-festival door gingen spreken. Donderdag at ik met mijn #vreetzakincrime bij mijn favoriete Italiaan van Breda en vanavond zaten we ineens met het hele gezin bij Moeke, hier bij mij in het Ginneken. Spontaan kwam iedereen op visite, superfijn! 🙂

 

Hup Holland Hup!
Of toch niet helemaal… want woensdagavond zat ik namelijk bij de voetbalwedstrijd Zwitserland – Frankrijk van het vrouwen EK. Via het werk had ik vrijkaarten gewonnen, en de wedstrijd was hier in Breda. Dus dat was een leuk avondje samen mijn vriendinnetje uit Tilburg, die heel de avond hard aan het ontkennen was dat ze in het NAC-stadion naar een wedstrijd zat te kijken.. :p

 

Vliegende olifanten en suikerspinnen
Het is alweer twee weken lang één groot feest in Tilburg, want de Kermis staat er weer. En.. laat ik daar nou NOG NOOIT geweest zijn. Oh, wat erg. Zaterdag was dus mijn eerste dag je Tilburgse Kermis, samen met mijn vriendin en haar kleine ventje. Hij moest en zou in de vliegende olifanten, maar toen hij er samen met mama eenmaal in zat was het één groot jankfeest. En ja, dan duurt zo’n ritje van 4-5 minuten toch best wel heel lang. Oh ja, op dat kleine ventje heb ik heel de zaterdagavond nog opgepast ook. Gelukkig was hij toen een stuk minder in paniek..het is één groot feest als tante Pats weer is geweest!

 

Yeah yeah
Peace up! A Town Down Yeah! Ken je hem nog? Ouwe trouwe Usher? Hij stapte dus vorige week bij James Cordon in de Carpool Karaoke, en ohh, wat heb ik er van genoten. Van het poetsen van zijn eigen Hollywood Star tot het aanduwen van een auto en natuurlijk de lekkerste Usher-hits: alles kwam voorbij.

Oh.. trouwens. Volgende week gaat het me niet lukken jullie op zondagavond te bloggen, want dan ben ik waarschijnlijk nog heeeeel hard aan het dansen op Solar Festival. Maar dan heb ik wel gelijk drie dagen vol met glimlachen, dat wordt genieten. Dat weet ik nu al! Tsjuus! x

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.