Dingen die me blij maken: week 31

Deze week dus ietwat vertraging, want ik lag nog eventjes in een diepe Solar-coma. Maar toch nog een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Kiwi challenge
Een tijdje geleden heb ik me opgegeven voor een kiwi-challenge via UitPaulinesKeuken.nl. Het is de bedoeling dat ik 3 creatieve foto’s post over gerechten met de Zespri Kiwi Gold. En dat is me deze week meer dan goed gelukt! Binnenkort volgt hier een apart blogje over, maar voor diegenen die niet kunnen wachten.. hier alvast de foto’s. 🙂

 

Nieuw televisie-seizoen van start
Joepie! Het nieuwe televisie seizoen staat weer voor de deur! #zinin Er zitten weer een paar toppertjes bij hoor: natuurlijk een nieuw seizoen van Penoza. Wie dat nog niet ontdekt heeft, moet nu als de wiedeweerga alle 4 seizoen even heel hard terugkijken en klaar zijn voor 28 augustus. Dan begint namelijk seizoen 5, yiehaa!

En daarnaast… de aankondiging van de week: Heel Holland Bakt is terug vanaf 3 september! Oh yeah! Vandaag hebben de thuisbakker zich voorgesteld in een filmpje, en ja hoor.. er zitten weer een paar toppertjes tussen. Wat denken jullie? Zal ik dit jaar net als bij BZV iedere week een blogje doen, en dan een recept na ga bakken (attentie voor collega’s: jullie helpen vast wel met opeten toch?).

Solar festival
Save the best for last zeggen ze altijd toch? Nou dat geldt deze week zeer zeker! Vanaf vrijdagochtend stond ik namelijk keihard te genieten op Solar Festival, en oh.. wat was het heerlijk! Dit was voor mij mijn eerste festivalweekend, dus ja.. inclusief kamperen. In een tent. IN DE REGEN, OP EEN LEK LUCHTBED! Oh boy. Dat was echt alles behalve een glimlach waard, maar gelukkig was dit allemaal opgelost voordat het festival zelf op zaterdagmiddag echt losbarste en hebben we met z’n allen de regen weggedanst. De sfeer was echt top, zoveel gezellige en creatieve mensen op één plek bij elkaar kan natuurlijk maar voor een boel gezelligheid scoren. Ik ben er volgend jaar weer bij, wie gaat er met me mee?

 

 

Oh? En mijn grootste glimlach? Die was natuurlijk voor Kraantje Pappie. Damn. Mooie man ❤
Afsluitertje van deze week een heerlijke flashback naar dit topweekend in Limburg! Tot volgend jaar!

Volgende week ben ik er gewoon weer op zondag hoor mensen! Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.