Dingen die me blij maken: week 32

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

*FLITS* Zag je het? Dat was het weekend dat even voorbij vloog. Hoppa! Het is weer zondagavond, tijd om even terug te kijken op m’n weekje. Deze week niet heel veel spannende dingen gedaan, want ik had de nooddiensttelefoon bij me van het werk.. maar toch genoeg om over te lachen hoor. Don’t you worry!

Chaos, oftewel georganiseerde rommel
Je kent het vast wel, dat je thuis komt en denkt aiii.. als nu m’n moeder mee zou komen zou ik echt gi-gan-tisch op m’n donder krijgen. Of dat ze dan eerst een uur gaat afwassen ofzo (toch mam?) .. maar dat was dus bij mij de situatie afgelopen week. Een grote chaos, van m’n keukentafel tot m’n (ontplofte) keuken, tot m’ niet opgemaakte bed. Rommel!

Maar hee, ik had een excuus want had dus die nooddiensttelefoon bij me. Dat zorgde dus maandagavond al gelijk voor een uitdaging. Zou eigenlijk m’n pluizenbolletjes weer op gaan halen nadat ze een weekendje op vakantie waren bij de opvang. Maar toen had ik dus ‘even’ een issue, dat duurde van 19 tot 23.30 uur. Dat zorgde er dus voor dat ik nog half bij KLM in de wacht, naar beneden ben gerend.. m’n konijnen heb aangepakt van lieve Solange van Konijnenopvang Knaller en weer door ben gegaan. Zonder eten. MAar ook zonder de Solar spullen op te ruimen die nog in m’n hal stonden. Oops. Morgen maar (dat liep dus uit tot donderdagavond, hehe). Maar om goed af te sluiten: gisteren m’n huisje weer helemaal schoon gemaakt hoor. Dus moeders: je hoeft niet te komen afwassen.. :p

Oh.. en dit alles zorgde er misschien ook wel voor dat ik vrijdagavond totaal knock-out op de bank in slaap viel. Rond  een uurtje of 9 gok ik.. en om 1 uur pas wakker werd. Netflix had al opgegeven om te vragen of ik nog wakker was en had zichzelf uitgeschakeld, en Twix en Tony hadden de tijd van hun leven. Onder het bed, knagend aan de verpakking van m’n televisie. Dat zeg ik je, georganiseerde rommel. Welkom in mijn leven!

Liefs uit Holland
De vrijgezellen onder ons zullen het wel kennen… je wordt bijna dood getagd op Facebook in alles wat te maken heeft met ofwel lekkere mannen ofwel #foreveralone. Ik doe er graag aan mee, maar deze week viel mijn oog op een hele leuke tag. Net 5 gaat blijkbaar een nieuw tv-programma starten, net als Boer zoekt Vrouw.. maar dan met succesvolle internationale zakenmannen (en -vrouwen ook natuurlijk).

Wat denken jullie? Enkeltje Thailand.. of Australië? Of gewoon Frankrijk.. allemaal wel enthousiaste jongens toch? Om op te geven moet je dus een filmpje van 1,5 min opnemen. Help!

Vreetfestijn
Oh ja hoor, gisteren was het weer zover. Een heus vreetfestijn, een hele dag lang! Het was namelijk tijd voor het 24kitchen foodfestival in de Foodhallen in Amsterdam. Sowieso al één van mijn favoriete plekjes in Amsterdam.. maar nu nog leuker. Want: gintonic proeverijen én een workshop van Hidde den Brabander. Hallo Hidde, zeg maar! Ik heb er van genoten hoor, en het eten was ook nog eens lekker 😉

 

Avondwandelingen
Niets is lekkerder om ’s avonds even lekker de benen te strekken en je hoofd helemaal leeg te maken. Als je dan ook nog eens een pareltje van een natuurgebied om de hoek hebt.. mag je dat best gebruiken als je achtertuin (helemaal als je zelf geen buiten hebt!). En dat heb ik vanavond dus lekker gedaan. Anderhalf uur gewandeld door het Markdal. Genoten van de stilte. En van de koetjes.

 

Deze week weer een korte werkweek (de derde op rij, bofbips die ik ben) want a.s. weekend is het tijd voor het jaarlijkse familiefeestje. Dit jaar bij ons in Nederland, dus de hele familie komt hierheen. Dat wordt gezellig! Nu al zoveel zin in! Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.