Dingen die me blij maken: week 33

Iedere zondagavond, eventjes een fijne terugblik op de afgelopen week. Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet eens meer stil staat bij de leuke dingen in je leven. Eventjes pas op de plaats, en een rijtje met dingen die me deze week lieten glimlachen. Lees je mee?

Oh, deze week had ik gewoon wéér een 4-daagse werkweek. De derde achter elkaar! #wateenleven Met deze week een extra goede reden, het jaarlijkse Jonkenfeest is namelijk dit weekend bij ons! Yiehaa! 🙂

Oefenen met gewichten
Zoals de meesten van jullie weten ben ik de (niet zo) trotse bezitter van een ware knotsknie. Twee eigenlijk. De laatste tijd doen ze weer een beetje lastig, dus ik ben weer bij de fysio aan de gang. Maar met die compensatie voor de bootcamp (alweer twee maanden niet geweest, ik mis de burpees!) zit het wel goed hoor.. squaten en lunges met gewichten in m’n nek .. ‘want dat is beter voor je knie’. Poeee! Het is voor een goed doel zullen we maar zeggen 😉

Speciale vakantiekaartjes
Ik vind het echt superleuk om vakantiekaartjes te krijgen. Deze week kreeg ik wel een hele speciale… mijn broertje heeft namelijk tijdens zijn vakantie z’n vriendin Michelle ten huwelijk gevraagd. Ja.. je leest het goed, mijn kleine broertje.. GAAT TROUWEN! En hij vroeg haar (stikromantieeeessj) op een pier in Griekenland, met de ondergaande zon. En die pier.. staat dus op het kaartje. Dat is er één om te bewaren! 🙂

wp-image-839211626.jpeg

Popocatewattes!?
Op woensdag was ik samen met long-time-no-see vriendinnetje Yvon eten bij de Mexicaan. Popocatepetl. Wow, een hele mond vol! En (haha) dat was ook precies wat wij hadden na een avondje genieten. Of nja, meer de buik vol. Mmmm, wat was het weer lekker! Van de nachos en de inktvisringen vooraf, tot het hoofdgerecht met fajitaaaaaas en natuurlijk een heerlijk toetje! En dat voor nog geen 20 euro, dankzij onze vriendjes van Social Deal. Wat een uitkomst. Grote glimlach dus 🙂

wp-image-1848470156.jpg

Heel Steenbergen Bakt
Wow! Vrijdag dus een dagje vrij genomen om alvast wat dingen voor te bereiden voor het familiefeestje de volgende dag. Nou, dat werd dus een heuse bakmarathon. Er stonden 6 baksels op het programma, en die zijn gewoon allemaal gelukt! Samen met mijn schoonzusje Michelle maakte ik een citroencake, marmercake, appeltaart, mango taart met chocolade, witte chocolade cheesecake met frambozen en natuurlijk brownies. Een hele dag mee bezig geweest en zaterdag? Binnen een half uur.. alles OP! Maar dat betekent dat het lekker was toch 😉

 

JONKENFEEST! ❤
En ja hoor.. natuurlijk gaat de allergrootste glimlach van deze week naar de zaterdag. Ieder jaar is er bij ons in de familie de traditie om sowieso één dag met iedereen bij elkaar te zijn. En dat is best een flinke groep wanneer je vader 8 broers en zussen heeft.. die dan samen weer 21 kleinkinderen hebben en ondertussen ook al bijna 10 achterkleinkinderen. Zo groot.. dat ze dit jaar besloten hadden om met z’n allen in een grote touringcar naar Nederland af te reizen. Wat een happening was dat zeg!


Ik heb een hele dag genoten van alle champagne (met Aperol .. mm), wijn, bier, bitterballen (!!) en barbeque. En natuurlijk alle fijne gesprekken en knuffels met de liefste familie: liefste omaatje en alle neven, nichten, ooms en tantes (aangetrouwd of aangeboren..who cares).. BEDANKT! Het was een topdag, en we hebben genoten. 🙂

Op naar een nieuwe week! Tot dan! x

handtekening

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.