Dingen die me blij maken: week 34

Deze week eens even proberen of dit weekoverzichtje ook anders kan. Ik begin met een liedje wat me deze week blij maakte.. zet dat lekker aan, en lees m’n blogje door! En dan dus een soort van fotoverslagje, met de hoogtepuntjes van mij week. Lees je mee? 🙂

Eigenlijk.. maakte dit liedje zelf me meer aan het huilen, vloeken en tieren tegelijk. Maar de reden dat ik het weer hoorde maakte me heel blij.. want BOOTCAMP! Oh yeah! Na 2 maanden afwezigheid door die stomme dikke rotknie, ben ik afgelopen zaterdag weer gaan bootcampen. En gelijk goed ook: omdat onze trainers gaan stoppen, gaven ze nog één keer een echt goede training van 1,5 uur. Anderhalf uur. An-der-half- uur. De tandjes. Een onderdeel was dus dit liedje, en dan niet beetje dansen en met de heupjes wiegen of heel stiekem een luchtgitaartje erdoorheen… nee nee. Bij ‘Roxanne’ een halve burpee.. en bij ‘put on the red light’ een squat. Kun jij nagaan hoe fijn dat was vanaf minuut één rond (01:00). Vandaag loop ik dus krom van de spierpijn. Help.

Werkdruk
Het is hoogseizoen.. en iedereen die niet nu op vakantie is, die is zijn volgende vakantie aan het boeken. Dat merken we op het werk, want het is druuuuuuuuk! Wow. Volle bak knallen iedere dag, en lekker door. Ennuh, hebben jullie onze nieuwe tv commercial al gespot? 🙂

Buiten zwemmen
Woensdagavond was het misschien wel de laatste keer van dit seizoen dat ik weer lekker een paar baantjes gezwommen heb in het buitenbad. Want.. om een of andere domme reden is het bad alleen maar open t/m eind augustus, dus dat is nog t/m aanstaande donderdag. Boe! Hopelijk kan ik deze week nog een keertje.. al was het water wel erruuug koud hoor!

Koopavondshopsessies
Donderdagavond profiteerde ik er eens van dat de winkels tot laat open waren en stapte ik op mijn fietsje richting het centrum. Ik moest nog iets van de webshop My Jewellery terugbrengen bij de winkel (want.. geen verzendkosten voor retour #zuinigehollander), maar .. je raadt het al: ik kwam natuurlijk met een nieuwe aankoop terug. Een hele toffe jumpsuit! Heel blij mee! En zaterdag in Den Haag shopte ik er de perfecte sleehakken bij, jippie x2!

Tuinfeestjes
Vrijdagavond begon ik het weekend heel fijn met een borrelavondje bij mijn buuf op het dakterras. Heerlijk gekletst met meiden die ik eigenlijk helemaal niet ken, maar toch een leuke avond gehad.. en het beste was dat ik toen het afgelopen was gewoon alleen maar de trap omhoog hoefde en zo m’n bedje in kon rollen. Zaterdag was een drukke dag: in de ochtend de bootcamp, ‘smiddags naar Den Haag en ‘savonds had ik een tuinfeestje. En ook dat was vet gezellig! Een hele fijne BBQ, de Sonos keihard aan met een fijne mix en leuke, lieve mensen. Wat wilt een mens nog meer? Ohja, frikandellen om 3 uur ‘snachts. Maar zelfs die waren er! WOW!

FOOOOOD!
En natuurlijk sluiten we dit blogje af met eten. Mijn belangrijkste hobby. Zaterdag was ik met lieve vriendinnetjes in mijn favo restaurant in Den Haag: Little V. Als je daar nog niet geweest bent, moet. je. echt. gaan. Heer-lijk! We bestelden twee lunchboxes en een heel onze tafel stond vol. Ohhhh, het was weer een hoogtepuntje hoor! Omdat we daarna nog niet genoeg gegeten hadden, gingen we voor een taartje en koffie naar Dudok. Citroen meringue it was, omnomnom! De calorieen die ik verbrand had tijdens de bootcamp.. heb ik er dus gelijk weer aangegeten. Oops.

IMG_20170826_142018.jpg

Je zou denken dat het bijna niet mogelijk is, maar vandaag had ik toch nog honger en ging ik naar het Lepeltje Lepeltje foodfestival hier in Breda. In het Chassépark was een heerlijk sfeertje met fijne muziek, heel veel bankjes, leuke mensen en.. eten. Heel veel eten. We aten loempia’s, nachos, broodjes met lamsvlees, crabrolls en (salted caramel, say whaaaat!) pannekoeken. En lekker dat het was? Whoehoe!

00006IMG_00006_BURST20170827191941.jpg

Nou.. ik denk dat dat hem wel was ongeveer? Fijn weekje toch? Tot de volgende!

handtekening

2 gedachtes over “Dingen die me blij maken: week 34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.