Dingen die me blij maken: week 35

Ha, daar zijn we weer! De week is weer voorbij gevlogen, druk-drukker-drukst! Maar.. gelukkig alleen maar leuke dingen. Niet allemaal even boeiend om hier neer te zetten, maar toch weer een leuk blogje kunnen schrijven voor jullie. Lees je mee?

Kennen jullie Suzan & Freek? Zij maken erg toffe akoestische covers van liedjes en nemen die dan op in een zogenaamde ‘de Minuut’. Die duurt dus een minuut. Bovenstaand filmpje is een volledig liedje, maar je moet ze maar eens opzoeken op Facebook (of gewoon hier klikken).. echt heel fijn. En nu gaan ze dus een theatertour doen en komen ze ook naar Breda. Yeah! Wie gaat er met me mee?

Toe aan TUI
Afgelopen dinsdag was een bijzondere dag op het werk, de grote big boss van TUI kwam namelijk langs om een presentatie te geven. Inspirerend om van hem, Fritz Joussen – TUI Group, een lezing te mogen bijwonen. De dag werd gezellig afgesloten met een BBQ, en daar word ik natuurlijk altijd blij van.

30 stays in 30 days
Ik heb al eens in een weekverslagje geschreven over The Bucketlist Family, maar ik wil ze toch nog een keer noemen. Echt.. deze familie heeft het zo goed voor elkaar, vorige keer dat ik ze noemde waren ze uitgenodigd op de maiden voyage van AIDAperla.. in de tussentijd zijn ze in IJsland, Nederland, Noorwegen en Zwitserland geweest en nu zijn ze een maand (30 dagen!) uitgenodigd door Disney World, om iedere dag een ander Disney hotel uit te proberen. Whow! Ze zijn inmiddels over de helft, en doen dagelijks verslag via Instagram Stories.. maar natuurlijk ook de weekly vlog. Genieten!

(Buurt)feestjes
Gisteren was het tijd voor Hartje Ginneken, een gezellig feestje bij mij om de hoek. Ideaal, zo’n festival op loopafstand! De line-up was niet heel denderend, maar we hebben toch genoten. Het meeste van Xander de Buisonjé, oh.. wat een knappe man is dat zeg. Poe! Lachen deden we ook heel veel, totdat die enorme wolkbreuk er was. Jeetje, nat dat we waren! Doorweekt! Gelukkig hebben we ons daarna weer droog kunnen dansen en was er zelfs nog tijd voor een afterparty bij Boerke Verschuren. Het was een topdagmet m’n liefste vriendinnetjes!

IMG_20170902_165017.jpg

Ohja. Voordat ik het vergeet, nog eventjes een speciale vermelding voor mijn oude collegaatje Tommy. Gewoon omdat ie dat heel graag wilde. Hoi Tommy!

Tot volgende week!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.