Dingen die me blij maken: week 36

En vavooooomm… dat was hem alweer! De week is weer voorbij, en nog veel erger: het weekend ook! Maar.. het was weer een fijn weekje. Lezen jullie mee?


Misschien een wat hoog emo-gehalte, maar het nieuwe nummer van Sam Smith kwam wel even bij me binnen deze week. Hadden jullie hem al gehoord?

Een nieuw voorleesseizoen
Yiehaa! Nieuw schooljaar, dus nieuw voorleesseizoen. Maandag maakte ik kennis met mijn nieuwe voorleeskindje en werd heel erg enthousiast ontvangen. Hij heeft er net zoveel zin in als ik, dus dat worden 20 hele leuke weken! Zaterdag ben ik dan ook weer bij de bieb geweest, en met een tas vol boeken is voorleesjuf Patricia er helemaal klaar voor hoor!

Konijnenfratsen
Wanneer ik thuis ben, mogen die twee los.. wat er nu dus voor zorgt dat Twix en Tony al het hele weekend los door m’n huisje huppelen. Vrijdagavond losgelaten, maar geen zin om ze te vangen.. want dat betekent dus onder het bed kruipen, je kop stoten en dan nog een keer onder de kast kruipen. Dat zorgde er dus wel voor dat ik vanochtend met een slaperig hoofd al bijna onder de douche stond en ineens een konijn ontdekte in de douchecel. Ha! Dat scheelde niet veel 😉

Pumpkin Spice Latte
Oh yeshhh.. de herfst is officieel begonnen: want.. Starbucks heeft de Pumpkin Spice Latte weer in het assortiment! Mijn favoriete drankje is er weer! Nu moet ik dus alleen nog een reden vinden om richting het station te moeten gaan.. want helaas hier in Breda (of nja, eigenlijk maar goed ook) nog geen vestiging in het centrum. Wie gaat er met me mee op (notso) tienertoer?

Helemaal niets doen
Soms heb je wel eens erg veel behoefte aan een dagje helemaal NIKS. Nja, helemaal niks is bijna niet meer mogelijk (want: afwassen, stofzuigen, konijnen verschonen, boodschappen..) maar zaterdag heb ik naast dat niet heel veel gedaan. Netflix en m’n dekentje waren m’n beste maatje. En lekker dat dat was! Ik heb genoten!

FOOOODD!
Ha, de vreetzak in mij was deze week weer flink bezig deze week. Vorige week zondag sloot ik de week af met een diepvriespizza, donderdag heb ik een arme Deliveroo-jongen door de regen laten fietsen met een tas vol bami, nasi en saté… en vandaag heb ik én buiten de deur ontbeten en genoten van een high-tea. Aiii.. maar goed dat ik weer ga bootcampen! 😉

IMG_20170910_150401.jpg

handtekening

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.