Vrouw zoekt boer: tranen met tuiten en wijnproeverijen

Nadat we allemaal nog een beetje in shock zijn van het heftige besluit van Annemiek vorige week, kijken we weer uit naar de een-na-laatste aflevering van de logeerweek. Er moeten nog meer keuzes gemaakt worden, ik hoop dat de andere boertjes wel iemand kunnen vinden met wie ze op citytrip gaan!


Annemiek
An, An, An.. meisje toch. Wat maak je het jezelf moeilijk. Dit was volgens mij de eerste keer dat we jou echt zagen: een lieve, emotionele meid die écht op zoek is naar de liefde.. maar waar het gewoon steeds niet wilt lukken. Haar keuze om Erik naar huis te sturen is er een waar ze al tijdens het maken veel spijt van heeft, en wat haar zo te zien de nodige tranen heeft gekost. Arme meid, ik heb met d’r te doen.

Screenshot 2020-04-19 at 22.27.57

Geert Jan
Jacqueline en GJ lijken wel een getrouwd stel hoe ze staan te kissebessen tijdens het koken, heerlijk! GJ ziet ‘dat zwarte dingetje’ in haar ogen terwijl ze met hem praat.. weet je wat Geert Jan? Dat noem je nou de vlam die over springt! Jaja, ’t was hem hoor!

Screenshot 2020-04-19 at 22.26.04

Deze keer komt uit zijn grote goocheldoos gelukkig geen konijnenpak, maar hij treedt ineens de kamer binnen als een oliesjeik: met het idee “die mogen meerdere vrouwen houden”. Slimme zet Geertje, maar je moet toch echt een keuze maken! En als een echte heer neemt hij zijn dames ook mee op activiteit: een wijnproeverij! Hij heeft zelfs een jasje aangetrokken, en wat gel in z’n haren gesmeerd: lekker bezig boertje! Maar ondanks zo’n leuke avond met zijn dames, neemt de stress en paniek weer toe: hij moet een keuze gaan maken, maar hij kan.het.echt.niet. en denkt er over om allebei de dames maar naar huis te sturen. Ik hoop dat ons Yvon hier een stokje voor steekt …

Geert
Lekker ordinair een sigaretje roken, dat zie je helemaal niet vaak meer op tv. Maar hee, dit is echte televisie.. dus daar hoort dit ook bij. En niet alleen roken: ook frietjes eten, heuj! Vera geniet er enorm van en schept wel 3 hele frietjes op, jaja grote meid hoor! Ze kan er ook niet meer eten, want anders steken ze dwars door d’r legging heen. ; )

Wat ik dan wel knap vind is dat tijdens een aflevering van RTL Boulevard (volgens mij duurt dat 45 minuten?) Vera haar bommetje kan droppen, en dat dan ook Yvon nog ingelicht kan worden om haar op te halen. ‘T lijkt potdikke Baantjer wel: die lossen ook een heel vraagstuk op binnen een uur. Maar dit kent wel een happy end.. want Angela wilt hééél graag met Geert mee op citytrip. Het eerste koppel is bekend, joehoeoeo!

Bastiaan
Na een lange werkdag op de trekker zijn de klussen voor Bastiaan nog niet klaar: zijn dames zetten hem doodleuk aan het werk, dat had hij niet verwacht volgens mij! Milou neemt enorm het voortouw en drukt Elise een beetje aan de kant.. het lijkt ook wel of ze met z’n tweetjes op de bank zitten, en ze Elise al vergeten zijn?! Awkard televisie x1000!

De volgende dag laat Elise dat hem nog wel even blijken tijdens een wandeling, maar is er gelukkig ook tijd voor een serieus gesprek. Een wandeling zit er met Milou niet in, hij wilt haar leren lassen. Maar daar komt helemaal niks van, want Milou heeft duidelijk andere plannen. Ze trekt Bastiaan zonder dat hij het door heeft in een serieus gesprek over de toekomst, en uit een beetje haar zorgen over het verhuizen naar het Zeeuwse land. Ok fijn, beide dames hebben kunnen aangegeven waar hun gevoel zit.. en Bastiaan lijkt ze allebei wel leuk te vinden.. al voelt Elise zich nog steeds een beetje weggezet. Ik ben benieuwd!

Jan
Hoe vol overtuiging Vera vorige week nog was, hoe vol de twijfel er deze week in slaat. Ze zegt dat ze slecht heeft geslapen, maar is volgens mij wel met twee verkeerde pootjes uit het bed gestapt. Nondeju, niet-te-best! Het is een soort van jaloezie wat ze zelf aangeeft.. want toen ze de vlam tussen Nienke en Jan zag overslaan, sloeg bij haar de knop om en wilde ze niets liever dan naar huis gaan.

En ook daar is ons Yvon er als de kippen bij ..  (die zouden ze op een ambulance moeten zetten joh, die is me toch een partij snel ter plaatse, haha!). Terwijl Vera d’r koffers staat te pakken, zijn Jan en Nienke verstrengeld in een innige knuffel, nou dat wordt wel wat hoor! De liefde knalt van m’n scherm af, heer-lijk. Dit is boer zoekt vrouw!

Ik kijk nu al uit naar volgende week.. dan weten we wie Geert-Jan en Bastiaan kiezen, en horen we waar de citytrips naartoe gaan! En wie weet .. heeft Annemiek nog een oude briefschrijver gedate en gaat ze ook nog mee op verkansie.

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.