Vrouw zoekt boer: we gaan op verkansie!

Het is alweer tijd voor de een-na-laatste aflevering. Ohnoo, wat moeten we dan op zondagavond? Gelukkig nog even twee weken genieten van verliefde boertjes op vakantie. Of nja, verliefd.. niet allemaal even hard helaas. Deze week wordt er geshopt, gesjokt en zelfs.. jaja gekust! Onder een bruggetje zelfs.

Het weekend van Marnix en Janneke begint in ieder geval goed: hij is in z’n nopjes met een whirlpool die gewoon met een knopje aan gaat, dus geen ouwe gierkar die je een hele dag moet opstoken. Verder is het hele weekend een beetje aftasten.. die echte vlinders die moeten nog los raken uit hun coconnetje. Janneke duikt graag met hem in het diepe, maar Marnix vind even ‘pootjebaden’ nog wel prima. Voordat hij het doorheeft pakt Janneke hem onder-de-brug vol op z’n mond. Hehe. Gekust! Er wordt nog wat heen-en-weer gesjokt, maar zonder resultaat. Het duurt Janneke allemaal veel te lang, en ze wilt duidelijkheid.. ik denk dat Marnix dat wel geeft door het te hebben over ‘etteren’ ‘poehee’ en ‘geen schot op doel’.

Helaas wordt er al gesproken in de verleden tijd. Dus tot zover: Marnix en Janneke. Jammer! Heel erg jammer.

screenshot-2018-11-25-at-21-21-50.png

Michelle voelt zich weer wat beter en trekt haar nieuwe lief mee de stad in. Of nja de stad in? Ze dumpt hem gewoon op het terras! Nouja zeg, je bent toch samen op citytrip? Om elkaar te leren kennen? Of op z’n minst al het moois in Athene. Nee.. Michelle loopt de oude ruïnes zo voorbij en gaat liever op zoek naar Grieks wierook en stenen. Hadden we kunnen weten. Toch lijkt hij haar lachje nog niet beu te zijn en blijft maar vragen of hij haar wilt knijpen, omdat hij bang is dat het een droom is. Oh… vlinders!

Jaap en Marian kijken elkaar aan tijdens het proosten, want anders? Heel je leven slechte sex! Maar volgens mij is dat wel goed gegaan.. de shots in de ochtend zijn van een enorm verliefd stel en zelfs Jaap met een los overhemd (niple-slip, mi gado!) Ook tijdens het vis-tripje weet Japiejo er een lekkere cliché-uitspraak uit te gooien: ‘we hebben elkaar gevangen, he’. Over cliché gesproken, wat vonden jullie van die typisch Noorse Intratuin-truien? Poeeeeee, this is too much.

(Zijn jullie ook zo benieuwd hoe Petra naar dit zit te kijken? Arme vrouw..)

screenshot-2018-11-25-at-20-52-55.png

En Steffi, ach gut. Ook op citytrip is ze nog steeds heel.erg.verliefd. In de kano (of kajak, weet-ik-het) gaan ze er vandoor als twee kinderen. Maar de twijfels ohh die zijn er nog steeds. Ze maakt zich druk over het samenzijn, terwijl dat voor Roel allang duidelijk is. Dan had hij al helemaal niet meegedaan. In de Zwitserse bergen hebben ze het over toekomstdromen.. waar ze toch wel samen aan willen beginnen. Steffi wilt graag een eetcafé, bij de stallen..alleen haar kookkunsten zijn nog een probleem. Maar eigenlijk gaat het volgens mij er gewoon om dat ze een legaal excuus heeft voor een lekkere borrel op z’n tijd!

Wim en Marit hebben een diner bij kaarslicht en stiekeme gesprekken over de toekomst. Gaat Marit nog op reis, of blijft ze liever bij hem in de buurt? Ze laat het even van de komende weken afhangen. Wim ziet haar het liefste zo snel mogelijk zijn kant op komen. Volgens mij zijn bij hem de vlinders wel aanwezig, maar of ze nou natuurlijk zijn of aangeleerd.. daar zijn we nog niet helemaal zeker van. Tijdens het SUP’pen is Marit onder de indruk van zijn sportiviteit, en dat laat hij ook nog eens zien tijdens een hike boven in de bergen. Go Wimmie!

screenshot-2018-11-25-at-21-59-21.png

Volgende week kijken we dus alweer terug op de deelname van alle boeren, ook die niet gevolgd zijn. Zou Rudi z’n woonkamer al ingericht zijn? En is Jan al wat beter te verstaan? Ben benieuwd of we nog iets zien van die Remco, ouwe valsspelert..

handtekening

Een gedachte over “Vrouw zoekt boer: we gaan op verkansie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.