Vrouw zoekt boer: love is in the air!

Oh jongens, wat zijn we verliefd.. de vlinders spatten van m’n scherm af! Er is alleen nog wat spanning bij Jaap en bij Marnix, maar ook zij mogen vandaag hun keuze maken. We zien hoe de verse koppeltjes het er vanaf brengen na het keuzemoment en krijgen de eerste beelden van de citytrip. Kneuterigheid XXL, ik hou ervan!

Het eerste keuzemoment dat we voorgeschoteld krijgen is dat van Jaap. Ach gut, de beste man is zó zenuwachtig.. hij komt bijna niet uit z’n woorden. Oh wacht, dat is niet helemaal waar: we verstaan hem al 10 weken niet. Maar, als een boertje komt het hoge woord eruit: Marian. Een vlieg op zijn been zorgt al voor de eerste miscommunicatie (Marian dacht te horen dat Jaap verliefd zou zijn..), oh.. dat worden er nog heel veel! Nog voordat Petra goed en wel het erf heeft verlaten is er nu wel ineens ruimte voor een knuffel, terwijl er al 5 dagen een grote angst lijkt te zijn voor wat intimiteit..

screenshot-2018-11-18-at-22-45-41.png

Vorige week zagen we dat Michelle al haal pijlen had gericht op Maarten en hopta, gelijk maar voor het eggie door want vandaag worden de beide schoonouders al voorgesteld. Bij Maarten is in ieder geval wel duidelijk wat er in de genen zit: blauwe ogen… ben benieuwd hoe dat combineert met die rode krullen. Haha! Het eerste uitje voor de twee tortelduifjes gaat naar Athene. Alleen, jammer voor Maarten, is Michelle een beetje ziek. Nog voordat ze goed-en-wel begonnen zijn ligt ze (alweer!) op de bank. Ik denk dat we die Michelle vaker liggend en luierend hebben gezien, dan in een actieve houding?!

screenshot-2018-11-18-at-22-45-49.png

Na een lang weekend op de boerderij, neemt Marit Wim mee naar de stad en laat haar gezellige appartementje zien. Vol met foto’s van haar gemaakte reizen, en een groot fotoboek van haar rondreis van 4 maanden. Wim moest het twee keer vragen, maar ze is echt zo lang van huis geweest. Gelukkig zijn ze in ieder geval al samen op citytrip geweest: naar een mooi kasteeltje in Italië.

En dan.. jaja, ik denk toch wel mijn favoriete boer van dit seizoen: Marnix! Yvon stelt vast dat dit wel een hele mooie prestatie is, om zoveel emotie los te krijgen in dit stuk beton van een vent. Aan de gammele picknicktafel geeft hij met een brok in zijn keel  hij gevoelens toe aan Janneke. STEENBERGEN POWEERRR! Jaja. Janneke komt dus uit Steenbergen, waar Marnix dus ook even op bezoek is en gelijk met zijn schoonouders aan tafel zit. Kun je dat maar gehad hebben. Tijdens een wandeling door de natuur (ik denk de Dintelse Gorzen?) laat hij wel nog doorschemeren er nog niet voor de volle 100% voor te kunnen/willen gaan. Oeiii, wordt het dan toch mar niks? (oh, ik moet zo lachen om mijn eigen woordgrap).

screenshot-2018-11-18-at-22-44-25.png

Natuurlijk bewaren we het mooiste voor het laatste: ons Steffi. Ik geloof dat ik nog nooit zo’n verliefd en zenuwachtig koppel op televisie gezien heb. Na het keuzemoment moesten ze elkaar gelijk 3 weken missen, door de geplande Peru rondreis van Roel, maar.. ik geloof best dat dat inmiddels ruimschoots is ingehaald. Van gekkigheid wisten ze niet meer wat ze tegen elkaar moesten zeggen. Wat ik wel heel lief vond, is dat Roel gelijk vanuit het vliegveld naar haar toe kwam.. zijn vliegtuigwallen nog onder z’n ogen! Steffi weet nu ook eindelijk ‘waar de liedjes over gaan’.. dat is toch té schattig!

Volgende week kijken we verder op de citytrips. Jaap en Marian in Alesund, Wim en Marit in hun Italiaanse kasteeltje, een hopelijk wat vrolijkere Michelle en Maarten in Athene, Steffi en Roel in het romantische Bern en de bestemming van Marnix en Janneke is nog even onbekend (of zat ik niet goed op te letten?).

Tot volgende week!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.