Vrouw zoekt boer: Keuzestress

Kijk zie je nou wel.. logeren kun je dus écht leren! Het duurt alleen even 3 of 4 nachtjes, maar dan wordt er toch gevlamd joh! Eindelijk een aflevering waar we al weken op zitten te wachten, zo hoort het boertjes! Romantiek vloog om je oren vanavond en.. er is zelfs GEKUST!

Marnix moet ‘mindmap’ even googlen, en heeft geen idee hoe serieus zijn dames dit bedoelden. Ze gaan er even voor zitten en zetten hun gedachten op papier, maar hebben allebei niet genoeg aan de 10-15 woorden. Ondertussen maakt Marnix nietsvermoedend de hottub klaar.. of nja hottub? Gierkar met kacheltje eronder: boeren-romantiek zullen we maar zeggen. Terwijl dat ding een beetje warm wordt, schuiven de dames hun briefjes bij Marnix onder zijn neus… en dat was even slikken. Het maakt zijn keuzeproces niet makkelijker, en hij duikt nog verder weg in zijn keuzestress. Hopelijk is hij er op tijd uit, want denk niet dat de KRO twee citytrip-tickets in petto heeft.

45862185_2232017650164219_4244926739408486400_o

En… die Wim heeft het knopje gevonden hoor! Nondeju! Serieuze gesprekken aan de waterkant (jammer van de windmolen), samen koken, tochtje op de quad door de polder. En tadaaaaa.. zelfs de magic words ‘ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik je steeds leuker begin te vinden’. BAM! de jackpot is binnen hoor… hij had gewoon wat keuzestress. En tante Yvon is net zo trots als ik.. want er is gezoend (helaas niet op beeld, maar dat komt nog wel..).

Ruud: Wel jammer dat je liefde niet kan kopen, anders had ik wel gespaard.

Door naar Jaap : die zet z’n logees weer eens op de wachtstand en trekt zich terug in zijn kas. Voor een bakje koffie komt hij er wel uit gekropen, en confronteert hij de dames gelijk met een kruisverhoor: waarom vraag jij dit wel en jij dat niet en hoe zit dit en hoe zit dat? Hoezo?! Waarom kruip jij iedere keer achter je bureau? Maar een definitieve keuze maken kan hij nog steeds niet. Dat wordt nog wat volgende week..volgens mij houdt-ie ze stiekem allebei. Een voor in de kas, en een voor thuis.

Arme Steffi kots bijna alles uit van de zenuwen, maar haar keuze staat nog steeds vast. Ze is hoteldebotel, maar op wie? Er wordt nog een poging gedaan tot het wassen van de tractor, maar dat gaat niet helemaal soepel. Het hoge woord moet eruit.. en dat is bestemd voor Roel! Grappenmaker Harrold gaat met lege handen naar huis.. hij knalt er nog een paar grapjes uit.. maar verlaat dan de boerderij met opgeheven hoofd.

46043954_2232020850163899_636002936194859008_o

En ook bij Michelle lopen de zenuwen hoog op. Terwijl de champignons van de band rollen, tikken de laatste minuten voorbij. En warempel, uit Maarten komen ineens meer dan 3 woorden achter elkaar uit z’n mond. Het is gewoon een heel gesprek met tante Yvon! En hij is ook nog eens verliefd ook.. nondeju, had-ie wel wat beter mogen laten zien dan! Maar hee.. wat maakt het uit? Het heeft wel gewerkt, want nog voordat Ruud goed-en-wel van het erf is ligt ze al met hem in de -jawel-  hoekbank. Eind goed, al goed.

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.