WIDM Molshoop #8: Gelijkgestemd

Jajaja, daar zijn we weer! Het is inmiddels alweer tijd voor de 1/2 finale, whoa! Time flies when you are in the mollentunnel. Of nja, tot aan vorige week.. totdat Stine ineens naar huis moest. Zijn jullie al over de grootste schrik heen? Maak je klaar voor.. test en execu … haha grapje! Maak je klaar voor.. een vers mollenblogje!

Er zijn nog maar 4 kandidaten over.. na deze aflevering weten we wie er in de finale staat. Oh, wat lijkt het me KAK als je nu toch nog naar huis zou moeten. Zo net voor de finale, terwijl je hem al ruikt. Dammnn. Maarja voordat we dat weten, eerst maar eens genieten van een uurtje Mollen met toch stiekem wel de leukste kandidaten van dit jaar hoor!

Geluids mix
Bij de eerste opdracht is Ruben in zijn nopjes, want er word gezongen! En hoe!? Prachtige muziek vanuit de grotten, of nja.. wanneer die oudere mannen zingen dan. Die kindjes klinken inderdaad niet altijd even zuiver. Maar de kandidaten flikken het maar mooi wel he.. alles goed! Yay! Volgens mij is dat voor het eerst? Dat ze de volledige waarde van de opdracht binnenhalen? Stond de Mol te slapen ofzo?

Car-a-oke
Oh.. hulde hulde hulde voor de bedenkers van dit seizoen. Deze opdracht, echt fan-tas-tisch. Zo simpel, maar zo geweldig om naar te kijken. Hoe Olcay bij de uitleg nog roept van ja daaaag, dat ga ik niet doen.. ik zet mezelf niet voor lul!, maar binnen een half uur met haar kont in de lucht in een wulpse houding achter het stuur hangt. En Simone die zo haar best deed, maar Ruben die er dan weer niks van begreep. I luv it. Terwijl hun maar een beetje aan het aanklooien waren, gingen Jan en Olcay als een tierelier. Nummer na nummer hadden ze goed met de meest bizarre aanwijzingen. Ik wil dit spelletje ook een keertje doen, wie doet met me mee?

Geldstroom
Ohhh.. Jan in een wetsuit. Dat staat hem toch beter dan die ananassokken hoor..en dat is niet alleen mij opgevallen: ook Ruben is vrij eerlijk in zijn mening:

Jan in een wetsuit is toch wel de natte droom van iedere Nederlandse vrouw… en ook man. Maar, naast hem lijk ik toch meer op een behaarde satéprikker.

EEN BEHAARDE SATEPRIKKER. Whahahah! Hoe komt-ie erop. Geniaal! Maar hee, gelijk heeft-ie dus wel. En terwijl ik geniet van Jan in dat strakke pakje, wordt er ook nog even een keigave opdracht uitgevoerd. Maar ohh, wat wordt hier keihard in gemold zeg. Damned. Stiekem vind ik Jan een beetje heul erg verdacht doen, maar dan ook heul heul heul erg. Hoe kon hij die borden van zover lezen? Of wist hij soms al wat erop stond? En waarom hamerde hij er zo op dat iedereen zijn eigen kleur moest onthouden? Zodat ze niet konden zien dat hij de min-bedragen van de lijn plukte? Ondanks de masterlijke snoekduik? I see what you did there, mr. Versteeg! Of moet ik zeggen.. mr. Mol?

Tot volgende week.. de finale! Of nja, weer waarschijnlijk zo’n rete-spannend eerste deel en dat we dan nog een week moeten wachtend op de feitelijke ontknoping na een irritant lange studio-uitzending. Dat dus. See jooeee!

handtekening

2 gedachtes over “WIDM Molshoop #8: Gelijkgestemd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.