WIDM Molshoop #3: Kreupelstraat

OOOOPS! Iets te laat. My bad, blame it on the biertjes. Ik keek zaterdagavond de aflevering nog snel even terug, maar zondag was ik de hele dag druk bezig met bier drinken en kruisjes halen.. en maandag was ik daardoor de hele dag uitgeschakeld. Ik word oud, moet een dag bijkomen van een dag bier drinken. Auw. Maar dus de Mol. Oh, wat was het weer een topaflevering!

De aflevering begon alweer lekker want bitchy Olcay was gelijk on fiiiireee. Zo, dat penningmeesterschap is gefixt. De opdrachten waren ook echt weer heerlijk. Echte WIDM-opdrachten, ik heb ervan genoten! Jullie ook?

Kreupelstraat
Kijken jullie ook naar de Moltalk na de aflevering? Echt doen.. al is het maar voor die wild-enthousiaste Chris Zegers. Genieten! Ze bespraken daarin nu ook de titel ‘kreupelstraat’, hebben jullie een idee waar dit naar verwijst? Ik vind hem lastig.. er is wel een spreekwoord wat inhoudt dat wanneer je lang genoeg in de kreupelstraat gewoond hebt, je lang genoeg in de problemen hebt gezeten. Heeft dit misschien te maken met een deelnemer die terugkomt? (Ik hou stiekem nog hoop op Ron..)

Levend pacman
Ohhhhh! Wat een fijne opdracht dit. De Mol kreeg hier natuurlijk de perfecte kans om lekker onrust te stoken, en bewust precies die straatjes in te rijden waar ‘toevallig’ net die rode autootjes kwamen. Machtig mooi hoe sommigen het voor elkaar kregen om de auto midden op hellingen stil te laten vallen. De achteruitrij-actie van Loes vond ik ook echt top.. vol gas erop!

Kwestie van vertrouwen
Mja.. dat vertrouwen, en dat hele teamverband is er in deze groep nog niet echt he? Het begint een beetje te borrelen.. maar een echte gezellige groep is het nog niet echt. Alle kandidaten zijn een beetje ‘op zichzelf’ en sommigen besloten daardoor om gewoon lekker helemaal niet te zeggen wat ze in hun bakje gevonden hadden. Maar.. Ellie Lust was erbij in de Moltalk en die had bij Emilio en bij Simone wat lichaamstaal gespot, dat op liegen duidt. Hmmmmmmm… interessant! Maar HUH? Waarom geeft Olcay nou die zwarte vrijstelling zo easy weg aan Stine? Gewoon zo, zonder blikken of blozen. I don’t get it. Zou het komen door die 3 lepels suiker in d’r koffie? Of is ze dan toch …. ?

Vogelvlucht
En natuurlijk moet er ook een opdracht bij zijn, met wat mooie kiekjes geschoten vanuit de lucht van prachtige landschappen. OH! Hoe gaaf! Al paraglidend door de bergen van Georgië, daaaaamnnn… dat zag er echt geweldig uit! Ook de opdracht zelf vond ik echt machtig mooi. En supertof hoe Bella op een gegeven moment dacht, stop.. ho.. ik ga gewoon lekker die podcast herhalen in plaats van iedere keer die kutvragen te horen. Slim!

En daar gingen we dan.. de eerste echte executie. Rood scherm, in je face. Arme Bella. Met haar mooie gele jas. Doei leuke enthousiaste kandidaat.. ik heb van je genoten!

Maarja, wie is nou die Mol he? Ik begin Loes en Emilio wel steeds minder te vertrouwen hoor.. maar Stine en Olcay vind ik ook alleen maar verdacht. Getverderrie, ik moet er nog even over nadenken! Wie denken jullie?

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.