HELLO2018: Mijn doelen voor het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar.. vol met nieuwe kansen. Zo zie ik het maar, en dat is ook precies hoe ik dit jaar gestart ben. Zoals eigenlijk iedereen wel even stilstaat bij het vorige jaar (zie m’n vorige blogje met de blijmakers van 2017), is deze eerste week van het jaar ook vaak even een momentje om doelen te stellen voor dit jaar.

Voor mij geen standaard voornemens want : ik rook niet, hoef niet megadrastisch aan de lijn en zorg over het algemeen best goed voor mezelf. Toch, heb ik een paar leuke doelen op een rijtje gezet waar ik in 2018 extra op ga letten. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!  😉

In 2018 ga ik …

…MINIMAAL 1 LAND BEZOEKEN WAAR IK NOG NIET BEN GEWEEST
Ha! Dit gaat lekker, want deze kan ik gewoon nu al afstrepen! Ieder jaar gaan we met de vriendinnengroep van de middelbare school op ‘citytrip’ en deze week heb ik (jaja, Pattie de reisleider strikes again) de tickets geboekt voor PRAAG! Heel veel zin in, het derde weekend van april (gelijk na mijn verjaardag, partaaaayyy) zitten wij daar in een prachtige airbnb middenin het centrum. Ik kan niet wachten! Heeft er iemand nog tips?

…OOK AAN ANDERE MENSEN DENKEN (NET ALS IN 2017)
Verbeter de wereld.. begin bij jezelf. Jaja, saaaai .. I know. Maar wel belangrijk. Naast mijn fulltime baan deed ik 2017 twee vrijwilligerswerkprojecten. Ik zet me in (gewapend met oneindig veel knuffels en wortels) voor Konijnenopvang Knaller en ik ga iedere week voorlezen bij de Voorleesexpress. Ook ben ik sinds vorig jaar zomer bloeddonor.

Het is niet dat ik een overschot aan vrije tijd heb, helemaal niet … #drukzat .. maar het is zo fijn en voldoenend om goed bezig te zijn voor anderen. Dat uurtje voorlezen per week bijvoorbeeld, daar krijg je zoveel dankbaarheid voor terug. Echt voor iedereen een aanrader! Voor het aankomende seizoen (februari-juli) zijn we nog op zoek naar nieuwe voorlezers. Wil je meer info? Stuur me dan even een berichtje! 🙂

…MINIMAAL 100x BOOTCAMPEN MET THE BOOTCAMPCLUB BREDA
Jaja, je leest het goed. Ik heb mezelf voorgenomen om dit jaar minimaal 100x (hon.derd.keer.) te gaan bootcampen met TBCC. Dat worden heeeeeeeel veel burpees, push-ups, lunges, squats, jumping jacks maar vooral ook heel veel lol. Want ondanks dat we iedere les weer keihard bikkelen, is het ook gewoon echt iedere keer heel leuk. En het gaat me best goed af, want in deze eerste week staat de teller al op 2! En morgen voordat het 12 uur is (waar je normaal pas uit bed komt op zondag) zelfs al op 3! Hatsaa!

Wil jij ook een keertje meedoen? Eerste proefles is altijd gratis, en nu is er in januari zelfs een toffe nieuwjaarsactie: 10-rittenkaart voor slechts 40 euro ipv 85 euro! Hophop!

…WEER NAAR EEN MEERDAAGS MUZIEKFESTIVAL
Afgelopen zomer ben ik voor het eerst naar een meerdaags festival gegaan, inclusief k(r)amperen in een tentje op een lek luchtbed. Wanneer we daar even niet aan denken, heb ik echt een topweekend gehad en dat wil ik dit jaar zeker weer meemaken! Zelf zit ik heel sterk te denken aan Pinkpop of misschien toch maar weer naar Solar? Paaspop lijkt me ook een toppertje, dat is helemaal aan het begin van het festivalseizoen. Er is zoveel keuze! Wie heeft de ultieme festivaltip voor mij?

…WEER EEN KEERTJE MEEDOEN MET EEN OBSTACLERUN
De afgelopen jaren heb ik eigenlijk iedere zomer wel een keer meegedaan met een obstaclerun. Inmiddels al medailles in de kast liggen van HarbourRun in Rotterdam, Stormloop in Zandvoort en de Triathlon010 in Rotterdam en ik sta weer te trappelen om er nog meer aan toe te voegen! Afgelopen zomer heb ik niet meegedaan vanwege dikke knie-ellende, maar dit jaar wil ik er toch wel weer eentje doen hoor! Wie doet er mee?

Zo.. dat was het wel weer. Best een prima rijtje met voornemens toch? Ik weet nog niet of ik me er allemaal aan ga houden, zou zeggen vraag me dat over een jaartje nog eens! 😉

handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.