Dingen die me blij maken: week 50 & 51

HA! Verrassing! Deze keer op de zaterdagavond, in plaats van zondag.. want morgen, is het kerstavond <3. En.. vorige week is het me niet gelukt om een blogje te schrijven, dus doen we nu gewoon twee weken: twee keer zoveel blijmakers dus. Let’s go!

We beginnen (natuurlijk) weer met een liedje, wat deze weken bij m’n stemming hoort. Beetje blauw.. maar eigenlijk gewoon heel mooi.. én waar. 🙂

SNEEUW!
Jaaaa! Het heeft gesneeuwd, 1 hele dag! En oh wat waren we er gelukkig mee in ons koude kikkerlandje. Voor mij helaas geen sneeuwpop, maar wel een (iets te fanatieke..) avondwandeling door de sneeuw. Heer-lijk. Ik heb ervan genoten, maar lang niet zo veel als de rendieren in de San Diego Zoo. Kijk dit filmpje dan, zo blij!

Spelletjes
Afgelopen vrijdag speelde ik voor het eerst het spelletje Weerwolven. Er werd mij verteld dat het echt een heeel tof spel is en dat de mensen waar we het mee zouden spelen echte pro’s waren. Nou, dat heb ik gemerkt! Ik snapte er geen.hol.van. hahahaha! Het spelverloop ging me na één ronde ongeveer wel dagen, maar de achterliggende tactiek erachter? Nee.. dat is me nog steeds niet duidelijk. De derde ronde heb ik maar besloten gewoon mee te kijken in plaats van te doen, want beter werd het niet.  Hebben jullie dit spel wel eens gespeeld?

Expeditie Robinson
Oh yessss! Deze week was het de finale van één van m’n favo tv-programmas: Expeditie Robinson. En hoe! Vorige week zagen we ‘comeback kid’ Soundos een finale-plaatsje veroverde en het dus op moet nemen tegen OBN’er Carlos en grappenmaker Kaj. Oh, want net als de rest van Nederland heb ik echt genoten van zijn grapjes. Heb je dat compilatie-filmpje gezien? Echt.. om in je panty te pissen. Ge-wel-dig. Maar.. helaas voor Kaj maar dik-vet-keigroot applaus voor Carlos. Hij heeft Expeditie Robinson meer dan terecht gewonnen.

Serious Request
Het is weer tijd voor de een van de leukste radioweken van het jaar (samen met de Q top 500 van de 00’s en het foute uur natuurlijk), namelijk de week van het Glazen Huis! Vorig jaar was het één groot feestje toen het in hier in Breda op de Grote Markt stond (met dat prachtige eindfeestje met die heerlijke Douwe Bob) maar nu is het net zo hard genieten om mee te kijken met de livestream. Ook al is het nu al de weetikveelhoeveelste keer dat ze in dat huis zitten, ik blijf het een prestatie vinden: een week niet eten. Oef 😉

Strandwandelingen met oma
Afgelopen maandag was ik lekker een dagje vrij, en had ik dus een lang weekend. Ik besteedde mijn vrije dag extreem goed: ben namelijk lekker een dagje naar het strand geweest. Mijn lieve omaatje en drie tantes uit Luxemburg waren daar op vakantie, en ik ben lekker een dagje bij hen geweest. Twee keer zijn we naar het strand gewandeld, dat was ongeveer 1,5km van het huisje vandaan. Lekker uitwaaien, want het was maar 8 graden (ipv 28 haha).

Kerstfilms
Terwijl ik dit blogje in elkaar typ kijk ik met één oog naar Frozen op SBS6 (en zing ik luidkeels mee met Let it Gooooooooooooooo!), maar afgelopen week was mijn lievelingsfilm allertijden op televee: The Holiday. Oh, wat een toppertje blijft dat. Ik kan die wel blijven kijken. En dan vooral dat moment dat Jude Law die trap af komt met z’n bril op. Weetje wel? Ohh.. wegsmelt momentje hoor!

Trouwens: even shock moment tijdens het typen. The Holiday komt al uit 2006, HOE DAN. 😮

Kerstborrel
Deze woensdag was het tijd voor de jaarlijkse kerstborrel van Kras. Voor mij deze keer dus helaas ook een afscheidsborrel (want, gisteren was mijn laatste werkdagje bij Kras), maar oh.. het was weer genieten hoor. Zo fijn om ook eens met je collegaatjes in een totaal andere setting te zijn. Dansen, lachen.. en gek doen bij de photobooth. En dat op een doordeweekse woensdag, ideaal!

En dan nu op naar het laatste weekje van 2017! Hebben jullie er zin in?!
Voor iedereen een hele fijne Kerst, zorg dat je ervan geniet.. met alleen maar lieve mensen om je heen. ❤

handtekening

Een gedachte over “Dingen die me blij maken: week 50 & 51

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.