Dingen die me blij maken: week 49

Nee.. niet ingesneeuwd hoor, ik ben er gewoon nog! Heb lang gedacht of ik deze week wel een blogje ging schrijven over dingen die me blij maakten, omdat ik eigenlijk een dikke-vette baalweek had. De week begon met een flinke teleurstelling en dat zorgde ervoor dat ik de hele week een beetje in een dipje zat.. maar gelukkig waren er genoeg leuke dingen die me opvrolijkten.. 🙂

Deze deelde ik als eens eerder als favo liedje van de week.. maar deze week past het écht precies bij hoe ik me voel. Dus doe ik het gewoon nog een keer. Ieder woord, precies op de juiste plek. En ja.. dat zorgde ook wel een beetje voor dat winterdipje.. Luister je even heel goed mee? (Ja jij.. )

Dagje ontspanning
Maandag had ik al een hele tijd een heerlijk dagje sauna gepland met mijn lieve vriendinnetje Mandy. En nu ik maandagochtend die stomme job-update kreeg .. kwam dit dagje ontspanning echt perfect uit. Een hele dag niks doen, ik heb ervan genoten! Het was wel een beetje wennen, want het was voor mij de eerste non-badpakdag in een wellness…. zegt genoeg toch? 😉

Pietendiploma
Maandagavond mocht ik weer even kind zijn bij ApenkooiGym. Ze organiseerden een speciale avond, namelijk pietengym! Als ware Pietjes moesten we een parcours over, natuurlijk zonder de grond te raken (van het dak te vallen). Van een balk zo op een kast springen en daarvandaan met een trapeze (die natuurlijk nét iets te hoog hing #kortearmpjes) zo de dikke mat op. DE DIKKE MAT van vroegaaaah ja! Nostalgie dit, ik ga nog vaker doen!

Sinterklaas
Jaja.. 5 december. Natuurlijk allang veel te oud om écht pakjesavond te vieren, maar ik vierde het samen met lieve Kim met pannekoeken, cadeautjes en Netflix. Dat lijkt toch ook wel een beetje op pakjesavond toch? En zondag was ik bij m’n ouders.. en was de beste man toch ook daar op visite geweest. En nu? Schrijf ik deze blog dus vanuit een heerlijk zachte onesie. Luv it. 

Oh denneboom
Uit principe-kwestie gaat die kerstboom er echt niet in voordat Sinterklaas het land verlaten heeft..maar daarna ook zo snel mogelijk. Donderdag sjeesde ik dus naar de IKEA.. voor een kerstboom voor één piek (of nja.. dan moet ik niet vergeten die cadeaubon van 19 euro in te leveren). En sindsdien is het iedere avond weer een feestje om thuis te komen, want..lampjes aan! 🙂 

Thuiswerken
Omdat ik nog wat vrije dagen heb staan, en die zo optimaal mogelijk wil gebruiken in combinatie met de hoge werkdruk op kantoor.. werkte ik donderdag en vrijdag een halve dag thuis, en was ik de andere helft van de dag vrij. En oh, wat is dat eigenlijk lekker hee… je hoeft de auto niet in, je kunt gewoon lekker in je pyjama blijven zitten, zonder je haar te doen en jezelf te fatsoeneren. En je werkt eigenlijk ook nog gewoon keilekker door, top!

SNEEUW! 
Ja! En de week toch afgesloten met iets leuks.. want SNEEUW! Het begon natuurlijk précies tijdens m’n bootcamp in het bos.. lekker joh, van die dikke vlokken zo in je gezicht. Wel helaas maar voor één dagje, te kort (voor mij) om een sneeuwpop te maken. Maar toch.. ik heb er van genoten 🙂

Zo.. laten we van deze week wel een hele fijne maken. Nog drie te gaan en 2017 zit er al weer op, time flies when you’re having fun! Tot zondag 🙂

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.