Dingen die mij blij maken: week 48

Ho ho ho.. kerstmis komt eraan! Zelf vind ik dat je echt eventjes moet wachten totdat de Sint het land uit is, voordat je losbarst met lampjes, slingers en kerstballen.. maar afgelopen weekend plopten de kerstbomen overal op! Wel een gezellig sfeertje.. fijn maandje altijd dat December 🙂 Maar voordat we de boom op tuigen, eerst nog even terugblikken op deze week. Nog 4 van deze weekoverzichtjes en we zitten alweer in 2018! Ongelooflijk! Lezen jullie mee?

Sinds dat er op het werk een radio-verbod geldt zit ik steeds vaker met m’n dopjes in m’n oren mijn eigen Spotify lijstje te luisteren. Deze week ontdekte ik deze en zat ik helemaal mee te dansen op m’n bureaustoel. Een fijne reggaeton met een heerlijke ouwe-gouwe er doorheen gemixt.. dansuuuh!

Winnaarsgeluk
Yiehaa! Het was weer eens zover! 🙂 Ik heb deze week weer eens iets gewonnen. Via Facebook van Juniqe. Een tof modemerk dat ik al heel lang volg, vanwege hun gave quotes op posters. En nu heb ik dus een Adventskalender vól met posters gewonnen. Tot aan kerst mag ik mezelf iedere dag een poster cadeau doen, en de 3 die ik tot nu toe uit heb mogen pakken waren stuk-voor-stuk prachtig! Klik hier voor de A Poster A Day – Christmas Countdown van Junique (nu trouwens met 30% korting zie ik.. aanrader hoor!)

Koken voor één
Sommige mensen vinden het echt bizár dat ik iedere avond voor mezelf kook. En dan heb ik ook nog de tic, dat ik niet twee avonden achter elkaar hetzelfde kan eten. Lastig hoor. Maar oh.. zo fijn om lekker met verse ingrediënten (‘betrap’ mezelf de laatste tijd steeds vaker op vega) aan de slag te gaan. Deze week at ik onder andere een zoete aardappelstamppot met geitenkaas en spinazie, Thaise kokos-kippensoep en toch wel één van m’n favorieten: gnocchi met sperziebonen, tomaatjes en amandelen. Mmmm!

Twee x Vier
Jaja! Twee werkweken van slechts vier dagen voor mij! Deze week heb ik lekker de vrijdag vrij gehad.. en morgen ben ik ook nog een dagje vrij. Zo’n lang weekend is af en toe écht genieten hoor. En ook hartstikke nodig: badkamer en keuken(tje) zijn weer helemaal spik en span. Het was ook niet echt weer om er op uit te gaan, dat scheelt ook 😉

Watskeburt!?
Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn nichtje Anouk naar de show van Jeugd van Tegenwoordig in 013 Tilburg. Oh man, wat een apart feestje was dat hee! Apart vanwege het publiek dat er op af kwam en apart vanwege die gasten zelf. Ik wil ook wel m’n geld verdienen in m’n trainingspak, met broek op half 7 en m’n haren 2 weken niet gewassen. Alle hits kwamen voorbij.. de nieuwste (geile beer, geile flikker, ouwe pik, ouwe pijp .. ik heb je gemist) maar ook de gouwe ouwe als watskeburt, de formule, sterrenstof en let’s get spanish. We vonden een shortcut naar vooraan het podium, dus stonden heerlijk te genieten. Topavond! 🙂

Buufjesklets
Toen ik hier in het Bredaase kwam wonen, kwam ik terecht in dit huisje met twee hele lieve buurvrouwen. Afgelopen zomer is mijn ene buufje gaan samenwonen, waardoor er een plekje vrij kwam. Twee maanden lang was er een nieuw buufje, maar die is ook alweer weg.. nog geen week later was er al een nieuwe bewoonster. Ik heb haar zelf nog niet gezien, maar dat gaat vast helemaal goedkomen. Vandaag heb ik heerlijk bijgeklets met mijn buufje van beneden… niets is fijner dan op een zondagmiddag met een kopje thee je hart te luchten bij de liefste buurvrouw. ❤

Op naar een weekje vol Sint-geluk, cadeautjes en de laatste kruidnootjes. Geniet ervan!

handtekening

Een gedachte over “Dingen die mij blij maken: week 48

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.