Dingen die me blij maken: week 47

Whoa, week 47 alweer! Dat betekent niet alleen dat de weken van 2017 bijna op zijn.. maar ook dat ik al meer dan 20 keer een weekoverzichtje heb getypt. Dat is al bijna een half jaar! Lekker bezig, ikkes! Deze week vooral heel hard gewerkt, maar ook veel lol gehad, heerlijk gegeten en bijna gewonnen met karten. Lees je mee?

Deze week was de Q-top 1000 allertijden, alvast een voorproefje op al die eindejaars-hitlijsten.. en het was weer genieten hoor. Heb helaas niet alles kunnen luisteren (want nieuwe no-radio policy op het werk, booeeeh), maar de nummer 1 wel mee kunnen krijgen. Fix you van Coldplay: terecht bovenaan!New office
Sinds deze week is het wanneer ik aan het werk ben, net of ik écht op vakantie ben. We hebben namelijk een nieuw kantoor en oh jongens, het is zo tof! Niet alleen zo’n superdeluxe sjieke koffiemasjien (nog wel even de melk bijstellen jongens!), maar ook een gezellig zithoekje.. met een heel tof vloerkleed.. en het allermooiste: een fotowand met een beeld van zo’n gezellig Grieks eilandje. Genieten hoor.. voor de laatste weekjes 😉

Gelukkig nieuwhaar
Jaja, het was de hoogste tijd om weer eventjes naar de kapper te gaan. Of nou ja.. eventjes….vijf uur. Ja, dat lees je goed. Vijf uur heb ik in die stoel gezeten, maar dan heb je wel een lekker fris kapsel met blond baillage en kopertinten erin. Het was eventjes een dagje wennen, maar nu ben ik er heel blij mee!

Teamuitjes
Samen met mijn lieve collegaatje Chantal had ik de eer om het teamuitje te organiseren. En hoe leuk is het dan, dat je je nieuwsgierige collega’s al een maandje of twee helemaal niets verteld over de activiteit. Een weekje van te voren wat spannende opdrachten en kledingvoorschriften delen, en de chaos is compleet. Haha! Al met al  hebben we een hele leuke dag gehad met teambuilding opdrachten, kart toernooi en als afsluiter lekker eten bij ’t Zusje. Topdag, topcollega’s!

Nieuwe sportkleding
Het wordt steeds donkerder, kouder en ook natter… maar die bootcamps gaan natuurlijk gewoon onverminderd door #niettestoppen. Gisteren was ik dus heel eventjes naar de Decathlon, voor een regenjasje. Ik verbaasde me hoe goedkoop het daar eigenlijk allemaal is, kost geen drol joh! En dan had ik ook nog een cadeaubon liggen (van m’n verjaardag nog, thanks geitjes!).. dus dat was helemaal een feestje bij de kassa.

En dan iets wat me niet blijmaakte: vanochtend tijdens de bootcamp had ik m’n water- en winddichte regenjasje en mijn top met fleecevoering dus gewoon harstikke nodig he. 3 graden met van die vieze, natte ijsregen. Bluh. 

Foodfeestjes
Dit weekend was het weer eens tijd voor een foodfestival in Breda. En wel op een hele speciale locatie: de Grote Kerk! Vandaag nam ik een kijkje met mijn papa, mama en m’n lieve tante. Heerlijk genoten van speciaalbiertjes, nachos en pulled pork. Mmmm!

Dat was hem weer voor deze week! Op naar de volgende.. hebben jullie nog leuke plannen?

handtekening

2 gedachtes over “Dingen die me blij maken: week 47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.