Dingen die me blij maken: week 46

Jiehaa! En weer vliegt er zomaar een weekje voorbij. Ongelooflijk hoe snel het gaat zo aan het einde van het jaar. Nog een paar keer knipperen en ik sta met een glaasje champagne te proosten op een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen! Maar eerst.. deze afgelopen week nog even terugkijken. Lees je mee?

Deze nieuwste hit van Racoon is al een tijdje uit.. maar ik blijf hem mooi vinden. Geniet je mee?

Vrije tijd
Deze week weer een lekker dagje vrij gehad (iets met vrije dagen opmaken, nu het nog kan..) en dit weekend had ik nooddienst van mijn werk. Tijdens zo’n nooddienst moet ik beschikbaar zijn voor eventuele noodgevallen per telefoon en kan ik dus niet echt ver van huis weg. Gelukkig was het niet zo’n best weer, dus ook niet erg om aan huis gekluisterd te zitten. Een voordeel hiervan? Gigantisch grote opruiming in m’n huisje, voorraadkast, kledingkast.. zelfs m’n administratie is weer helemaal op orde. Heerlijk!

Carpool Karaoke
Kennen jullie de latenight show van James Cordon? Het is iets wat Chantal Janzen nu probeert op de zaterdagavond, maar wat haar naar mijn idee niet lukt.. hoe leuk ze ook is). Een van m’n favoriete onderdelen daarvan is de carpool karaoke. Deze week dus samen met P!nk. Ge-wel-dig!

Trick or treat
Vorig weekend was het bij ons Sint Maarten, waar de kindjes langs de deur gaan voor snoep..maar in Amerika is Halloween natuurlijk nog veel groter.  Jimmy Kimmel roept ieder jaar ouders op om de dag na Halloween hun kinderen voor de gek te houden en te vertellen dat al het snoep is opgegeten. Heerlijk hoe die kleintjes op dit nieuws reageren. Vooral leuk om te zien hoe de kleinere broertjes/zusjes vaak de reactie van de oudere broer/zus imiteren. Of keihard zijn : ‘And that’s why I don’t love you anymore mommy’.

Kijk ook even naar die van vorige jaren, die zijn nog veel leuker. Niets is leuker dan een potje leedvermaak! 😉

Kick your ass!
Deze week hadden we een special edition van onze donderdagavond-bootcamp, en wat voor een!? Een kickbox clinic. We begonnen rustig aan met het onder de knie krijgen van de techniek, wat natuurlijk eigenlijk het allerbelangrijkste is en tussendoor ook nog wat burpees (met die handschoenen aan he, hoe dan!?) .. maar daarna mochten we vol los! Op het kussen natuurlijk, ik heb Marleen heel gehouden 😉

23621201_1831019630261436_3919813759132325619_n

Goed nieuws!
Kennen jullie Ana Elena nog? Het lieve dochtertje van een oud-collegaatje van mij die twee jaar geleden op zoek was naar een stamceldonor omdat ze een ernstige vorm van leukemie had. Door haar ben ik er zelf nog eens goed over na gaan denken en ook stamceldonor geworden. En kijk nou eens, het heeft geholpen! In de nieuwsbrief van de stichting kwam dit prachtige filmpje voorbij. Wat een grote, stoere meid is het. Hier werd ik extra blij van deze week! ❤

Wil jij ook stamceldonor worden? Dat kan heel gemakkelijk! Kijk voor meer informatie op de website van Matchis – het Nederlands centrum voor stamceldonoren.

Sinterklaas
Oh jippie! Die goede ouwe goedheiligman is weer in het land! Die weddenschap die ik met mezelf had (geen sint-snoepgoed tot hij in het land is), heb ik inmiddels jammerlijk gefaald… maar ik was nog steeds net zo blij toen hij ondanks die grote storm op zee toch Dokkum in kwam varen gisterenmiddag. Wie komt m’n schoen vullen? Ik heb hem al gezet hoor!

Dat was hem weer.. tot de volgende keer!

handtekening

 

 

Een gedachte over “Dingen die me blij maken: week 46

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.