Dingen die me blij maken: week 45

Oh, het was weer een heerlijk weekje! Rustig aan begonnen, want maandag en dinsdag was ik nog lekker vrij. Dus lekker drie daagjes gewerkt .. en toen was het alweer weekend! Dat moet ik vaker doen! 😉

Een lekker deuntje erbij.. van Douwe. Dat heeft geen intro nodig toch? 🙂

TV tip: Hunted
Oh ja hoor, ik heb er weer eentje voor jullie. Een tv-tipje! Maandagavond: Hunted op NPO3. Een groepje van ‘normale’ Nederlanders die op de vlucht gaat voor een team van de speciale opsporingspolitie. Normale dus bewust even tussen haakjes, want poeee.. sommige hebben niet echt de meest slimme vluchttactiek. Aanrader, vooral omdat ik nu eigenlijk pas echt besefte hoe makkelijk ze je kunnen vinden. Als ze je echt nodig hebben dan he 😉

Groene vingers
Maandag schoot het ineens in m’n bol.. of nja in m’n vingers. De voortuin. Die moest even flink opgeschoond worden. Niet dat het onkruid er meters hoog stond, in tegendeel.. hij ligt er nog best prima bij.. maar oh, wat lag er veel blad! En dat sjouwde ik dus iedere keer lekker mee naar binnen. Klaar. Mee. Maar, een paar uurtjes verder en de voortuin ligt er weer bij te shinen als een malle. Geen blaadjes, geen onkruid en.. nieuwe planten bij de deur. De buufjes van de Rozenlaan zijn klaar voor de winter! 🙂

Mijn autootje
Deze week kreeg ik van Facebook zo’n fijne herinnering. Ik heb m’n stoere, blauwe autootje alweer twee jaar. En ik ben er nog steeds iedere dag zó blij mee. Hoe fijn is het om helemaal onafhankelijk te zijn, en naar toe te kunnen gaan waar ik maar wil (zolang ik er genoeg benzine in stop dan.. #faal). Vooral voor die lange afstanden is het ideaal. Dit weekend alleen al een retourtje Arnhem en Goes. Moet er niet aan denken om dat nu nog met het OV te moeten doen!

Bootcampbabe
Jaja.. nog steeds ben ik een fanatieke bootcampbabe. Iedere week sta ik minimaal 2 keer in het bos of in het park (ergens waar ik sowieso VIES word) m’n eigen in het zweet te werken. Push ups, squats, lunges, crunches, sit ups, burpees.. niks is te gek! Samen met mijn maatjes van The Bootcamp Club vind je me op dinsdag (of donderdag) in het park, en op zondag in het Mastbos. Lekker bikkelen! 🙂

High tea
Jaja, dat retourtje Goes had dus een héle leuk reden. Ik ging namelijk naar mijn lieve vriendinnetje Manon, die sindskort weer terug in Nederland is na een paar hele mooie jaren in Turkije. Binnenkort komt ook haar man hiernaartoe en gaan ze hier, terug in Nederland, een mooi leven opbouwen samen met hun lieve ventje. Zo fijn om haar weer een beetje dichterbij te hebben! En dat moest dus gevierd worden met een heerlijke high tea, we hadden veel bij te praten!

Dat was hem weer, tot volgende week!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.