Dingen die me blij maken: week 44

Ha! Een hele week vakantie.. en ik had dus helemaal niets gepland staan. Hij is voorbij gevlogen, maar heb er met volle teugen van genoten! Grote schoonmaak in m’n huisje, m’n auto gewassen (ohh.. wat glimt-ie, ik ben trots!), maar natuurlijk ook de nodige ontspanning! En het beste? Ik heb nog twee dagen vrij! Yiehaaa! Lees je mee?


Niet iedereen kan hem waarderen.. maar ik ga er toch best wel lekker op hoor, op die nederhiphop. Deze van Lil’Kleine vind ik ook echt een toppertje (jaja, getipt door m’n nichtje.. voordat die straks met copyrights komt aankakken) en zijn album stond deze week dan ook misschien iets té vaak iets té hard… (sorry buurvrouwen).

Scheepsbezoek
De week begon goed! Ondanks dat ik vakantie heb, toch nog een werk-gerelateerd uitje op de maandagavond.. maar wel eentje die het meer dan waard is! De MS Columbus van Cruise & Maritime Voyages lag namelijk in Amsterdam en wij werden aan boord uitgenodigd voor een rondleiding + diner.. zeg daar maar eens nee tegen! 😉 Bijzonder was dat het schip die avond zou vertrekken voor een 47-daagse cruise naar de Caribbean. (ik doe even een rekensom, en momenteel is het schip ergens halverwege de Atlantische Oceaan, op naar Antigua: was ik maar aan boord gebleven..)

Pepernotenfabriek
Oh jongens.. ik waarschuw je. Wanneer je in Breda gaat winkelen, loop niet te ver door na de Barones want daar zit dus de pop-up store van de Pepernotenfabriek. En je mag er alles proeven. Alles dus. Van de good-old cappuchino chocolode kruidnootjes (guilty, er ligt hier een zakje in de kast) naar de meest bizarre smaken: tompouce, zure mat, drop, ras-al-hanout, limoncello, tiramisu, kokos, pina colada, cola.. Noem het en ze hebben het!

Vierkante ogen
Sodeknetters, je zou bijna zeggen dat ik er inderdaad vierkante ogen aan over zou houden. Het weer was afgelopen week natuurlijk niet echt je-van-het.. dus deze vakantieweek was voornamelijk op de bank met een bakje kruidnoten, kopje thee en een dekentje met Netflix aan. Het eerste seizoen van Stranger Things heb ik er in een dag of twee even doorheen gejaagd, zit nu midden in seizoen 2. Aanrader! Ook Atypical heb ik afgerond, en natuurlijk m’n wekelijkse portie Riverdale  en Designated Survivor op donderdag. Uit pure verveling betrapte ik mezelf er ook op dat ik Gordon’s trouwprogramma aan het terugkijken was, en herhalingen van Chantal blijft Slapen, van der Vorst ziet sterren en Grenzeloos Verliefd. Aiii, hoogste tijd dat ik weer ga werken. Nahh.. nog twee daagjes vrij ;-).

Vreetfestijn
De week begon dus al goed met een uitgebreid diner op het scheepsbezoek op maandag. Dinsdag kwam mijn lieve mama samen met een goede vriendin lunchen, woensdag heb ik samen met m’n onderbuurvrouw heerlijk geluncht, donderdag wandelde ik in het bos met mijn vriendinnetje Rosanne en de liefste Falou en at ik daar een heerlijk taartje, vrijdag ben ik samen met mijn broertje en schoonzusje (z’n verloofde dus jaa, klink gek eh) gaan (vr)eten bij Beers & Barrels, zaterdag liet ik een arme jongen van Deliveroo op de fiets Chinees brengen en vandaag ben ik net terug van een high wine. Oops, ik heb dus geen enkele dag niet buiten de deur gegeten… Achjoh, vakantie moet je vieren toch! #hetgoedeleven

Konijnenknuffels
Vrijdag mocht ik weer een ochtendje helpen op de konijnenopvang. Ondanks dat ik dan op m’n knieen over de grond kruip om konijnenkak te scheppen, word ik er toch heeeeel blij van. Wat een lieve, kleine dotjes zijn het toch altijd weer. Vooral die lieve kleine konijnenbabies zijn om op te vreten. ❤

Expeditie Robinson
Vorige week was de samensmelting en ohhh als vanouds is iedereen weer helemaal on fire! Er zijn complotten en bondjes en iedereen wordt genaaid waar hij/zij bij staat. Echt ongelooflijk op hoe een slinkse manier Soundos er deze week voor zorgde dat haar aartsrivaal Marieke naar huis moest… met alle stemmen van die lieve Harold. Daar gaat hij nog spijt van krijgen! Ben benieuwd wie er volgende week uitvliegt!?

TIPJE voor iedereen die Expeditie Robinson kijkt.. klik op vrijdagochtend even naar http://www.amayzine.nl voor Kiki’s Ex Robinson gebrabbel. Echt ge-ni-aal. Heerlijk hoe zij de aflevering analyseert, ik geniet ervan!

Oh jongens.. en nog iets waar ik zelf heeeeel blij van wordt. Binnenkort komt er een hele nieuwe blogstyle aan voor http://www.patgaatoppad.nl. #blijei Toedels!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.