Dingen die mij blij maken: week 43

Die nieuwe hit van P!nk is natuurlijk van zichzelf al een pareltje, maar hebben jullie deze cover al gehoord? Zelfs P!nk zelf was ervan onder de indruk.. echt wow. Zij zou eigenlijk mee moeten doen aan The Voice / Idols / Popstars / Circus Gestrajovietsj / weetikveelwelketalentenjacht.

Bunny tales
Mijn weekje begon een beetje spannend. Maandagochtend moest ik namelijk mijn lieve Twixie naar de dierenarts brengen.. omdat ze gesteriliseerd moest worden. Uit voorzorg, ze is niet ziek gelukkig. Maar bij wat oudere konijntjes (jaja, 4/5 jaar.. oude bes is het) kan dat in een keer heel snel gaan. Dus dan maar uit voorzorg ‘ de boel weghalen’ toch. Wat veel mensen gek vonden, was dat Tony met haar mee moest. Voor extraveel knuffels als ze weer uit de narcose kwam. En dat heeft hij heeeel goed gedaan! Hij is al heel de week extra lief voor Twix. Dotjes zijn het toch 🙂

img-20171023-wa00002754705188690663639.jpg

Spookpompoenen
Ineens had ik een creatief moment en ben ik bij zo’n boertje langs de weg twee sierpompoenen gaan halen. Met mijn grootste keukenmes (#gevaarvooreigenvingers) heb ik er zo’n quasi-eng gezichtje in gehakt en met een lampje erin staan ze nu iedere avond te shinen bij onze voordeur. Morgen is het Halloween, wie komt er bij ons snoepjes halen? 🙂

Bootcampbabe
Ik heb de smaak weer helemaal te pakken en na een dipje van de zomer vanwege die knotsknie ben ik weer lekker 2x per week aan het bootcampen. Heer-lijk. En weetje wat? Terwijl we zondagmorgen lekker in het bos bezig waren had ik het er nog over met een mede-bootcampbabe: die verschrikkelijke burpee wordt gewoon stiekem nog leuk ook als je hem een beetje kan. Help!?

Lievelingsvreetzakmoment
Oh ja hoor.. 2 maanden geleden al gereserveerd (lang leve de voorpret), maar afgelopen donderdag was het eindelijk zover! Samen met mijn lievelingsvreetzak ging ik eten bij mijn lievelingsrestaurant. Wie dan? Geeske natuurlijk! Waar dan? Bij Restaurant de Stadstuin.. hier in het Ginneken. Echt een dikke vette aanrader! Ze hebben dus een vermelding in de Bib Gourmand gids, wat je eigenlijk ongeveer kan vergelijken met een soort van halve Michelinster. Mmmmmm…

Spontane filmmomentjes
Jaja.. eigenlijk zouden we zondagmiddag een boswandeling gaan maken. Maar toen. Regende het. Dusja. Wat dan? Naar de film! En hoe? Superdecadent in de Pathé VIP (salaris net gestort, nu kan het nog hahaha). We waren naar The Mountain Between Us. Echt een aanrader. Sowieso is Kate Winslet natuurlijk al een topactrice, maar dit verhaal is ook echt een toppertje. Ik waarschuw je alvast: er zit ook een heel zielig moment in met de hond. (ik heb niet gehuild, trots op mezelf)Ik vertrek

Stiekem heb ik hem vanochtend pas terug gekeken.. maar oh, wat is het weer genieten. De kneuterigheid van Heel Holland Bakt maakt perfect plaats voor de plaatsvervangende schaamte van Ik Vertrek. Deze week een gezin uit Breda dat naar Duitsland emigreert..garantie voor 100% humor. Lees: de man heet Kees, dus het is constant: ‘Jetzt Kees loss’ haahahhh. #gaatstuk

Nou.. dat was hem wel weer! Tot volgende week! x

handtekening

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.