Dingen die mij blij maken: week 42

En alweer.. een week voorbij. Deze week werkte ik maar 4 dagen, istie misschien daarom zo snel gegaan? *FLITS* Echt ongelooflijk, het was ineens vrijdag!

Zomer in de herfst
Oh.. hebben jullie er ook zo van genoten? Dat onverwachtse KEILEKKERE weertje hierzo? Het leek wel stiekem eventjes zomer in de herfst. Genoten heb ik! Dat ik nu al twee dagen een chronische snotneus heb omdat ik misschien toch een jas had moeten aantrekken laten we wel even achterwege. Maar hee… het was wel lekker!

Efteling!
Jaaa! Woensdag was ik dus een dagje vrij en ging ik naar de Efteling samen met mijn vriendinnetje Melanie en de liefste Dex. Supertof dat je met zo’n kleine ineens in allerlei attracties komt waar je normaal niet heengaat: de ‘let op: je moet zelf sturen’ autootjes (my ass.. ze stonden op een rails), de walvis en natuurlijk op zoek naar Jokie en Jet in Carnaval Festival (taaataataaatatatadadaaa). We sloten de dag af met frietjes en natuurlijk heeeeel veel knuffels van mijn grote, kleine vriend. Topdag!

De liefste vriendinnetjes
Hoe begin je het weekend het beste? Met je liefste vriendinnetjes natuurlijk! En wijn. Veel wijn. Ook belangrijk. We gingen eten bij Parc, hier in Breda.. nooit geweten dat je daar zò lekker kunt eten! Kijk dan, dat is toch genieten? ❤

Cruise event
Deze week maar 4 dagen op kantoor.. maar wel een dagje extra gewerkt. Op het cruise-event in Amsterdam! We stonden daar met een gloedjenieuwe TUI cruisesgids (vrijdag van de drukker gekomen.. hij was nog warm!) om alle bezoekers enthousiast te maken voor onze mooie cruises. En dat is gelukt hoor! 🙂

Pannenkoeken met wijn
Stel.. je hebt al de hele week zin in pannenkoeken. En dat zeg je dan tegen je vriendinnetje waar je die avond gaat eten… en tadaa! Pannenkoeken op het menu! Terwijl Geeske de pannenkoeken bakte, entertainde ik kleine Lynn. Of nja, Lynn entertainde mij. Wat een genot, die lieve vriendinnetjes met kindjes om me heen. Tante Pattie vermaakt zich wel!

Draadstaal
‘Je moet geen appels met paarden vergelijken Ria’. Terwijl ik dit typ rol ik stiekem van de bank af (best lastig met die laptop op je schoot).. want er is weer een nieuw seizoen van Draadstaal! Heer-lijk.

Nou.. dat was hem alweer. Op naar weer een nieuwe week.. ❤

handtekening

Een gedachte over “Dingen die mij blij maken: week 42

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.