Dingen de me blij maken: week 41

Ai ai ai.. zijn jullie er al een beetje overheen? Een hele week zonder overzichtje van mijn blijmakers? Ik maak het met jullie goed hoor, er komt heeeeel snel een supertof overzichtje van ons weekje in Lissabon aan. Eén keigrote blijmaker, met supertoffe fotootjes. Be prepared! Voor nu.. even terugblikken op deze week. Altijd lastig weer aan het werk gaan na je vakantie.. 😉

Deze is een soort van wijze les voor mezelf. Soms is het misschien wél handiger om heeeeeel even na te denken voordat ik m’n mond opentrek en iets zeg. Maar vaak, komt het er dan toch op dezelfde manier uit. Maybe.. I should think before I talk. Maybe. 🙂

Ik vertrek
Nee.. ik ga er niet vandoor. Helaas. Lissabon was mijn laatste geplande tripje (kan eigenlijk niet he.. altijd iets om naar toe te leven!) maar waar dit wel over gaat.. Ik vertrek komt weer terug! Heel Holland Bakt zit er bijna op, maar onze hofleverancier van Hollands kneuterigheid zorgt weer voor nieuw voer: Ik vertrek krijgt vanaf 22 oktober nieuwe afleveringen! Yiehaaaaa! #zinin

Beste start van de week
Volgens mij heb ik jullie al eerder over Jamie Li en haar vlogs verteld.. maar bij mij is het nog steeds een heerlijk begin van de week: haar weekly vlog. Echt een aanrader als je even behoefte hebt een een half uurtje lekker wegkijken en genoeg hebt van alle issues in Meerdijk citaay. Sowieso: betere montage en nog veel heerlijkere muziek! (ze heeft trouwens een eigen Spotify lijstje gemaakt, die bij mij eigenlijk non stop op repeat staat.. #guiltypleasure ).

De liefste mensen om me heen
Wanneer je het even zwaar hebt.. om wat voor reden dan ook. Merk je pas écht wie je echte vrienden zijn en waar je echt iets aan hebt. Of dat nou je collega’s zijn (want hee.. ik werk gewoon in het tofste team van TUI), je bootcamp vriendinnetjes, je kleine grote broertje of gewoon je mama. Soms heb je gewoon even behoefte aan wat extra liefde.. en die kreeg ik deze week.. ❤

Dagje Luxemburg
Het enige nadeel van afgelopen zaterdag was dat ik KEIvroeg uit bed moest.. namelijk om 08.00 uur al afgesproken op P+R bij Antwerpen..maar daarna waren er gewoon alleen maar pluspunten. We gingen namelijk een dagje naar Luxemburg. Een leuk en fijn samenzijn met de hele familie, lekker eten en een spannende familiequiz (resultaat: derde plaats.. goed voor een ijsje eten met oma. Doe ik het voor!)

Watskeburt?!
Jajajaja.. het festivalseizoen is dan misschien wel afgelopen, maar de feestjes nog lang niet natuurlijk! Samen met mijn liefste nichtje (die ene die zo jaloers is op m’n Nikes uit NYC.. weetjewel) ga ik naar de Jeugd van Tegenwoordig in 013 Tilburg. #zinin

Tot volgende week! x

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.