Dingen die me blij maken: week 39

Ja, goedemorgen! Zijn we weer met een vers weekoverzichtje! Deze keer op maandagochtend, speciaal voor jullie getypt.. VANUIT M’N BED! Want, ik heb gewoon vakantie jongens! Oh, wat heerlijk! Laten we snel kijken naar wat me vorige week zo blij maakte 🙂

Qtop 500 van de 00’s
Oh jongens.. deze week was het feest hoor! Qmusic had de top 500 van de 00’s, en dat zijn dus echt allemaal precies die liedjes die je woord-voor-woord mee kan zingen. Niet altijd de favorieten van je collega’s, maar hee.. soms moet die hoge noot er gewoon uit. :p
En dat is dus ook gelijk ‘het muziekje van de week’. Misschien wel mijn favoriete liedje uit die tijd: Aicha van Outlandish.. echt kippenvel vanaf de eerste deuntjes. Genieten! ❤

Taart op het werk
Donderdag werden we op het werk getrakteerd op taart. Zomaar? Nee.. omdat TUI deze zomer al (meer dan) een miljoen passagiers verwelkomt heeft. Hoe tof is dat? Een miljoen. Da’s veul hoor! Ik ben trots! Nu er nog even voor zorgen dat we ook bij cruises de records gaan verbreken, dan spring ik helemaal een gat in de lucht!

Cheatday
Dinsdagavond had ik een verse pan soep gekookt, natuurlijk weer gelijk voor een heel leger..waardoor ik er 4,5 keer van kan eten. Pwfft. Ik begon woensdag heel enthousiast dus voor een tweede dag op rij aan een kopje brocolli-courgette soep, maar halverwege had ik er ineens geen zin meer in.. en waar ik wel zin in had? Maccie D. Ja, ik weet ook niet hoe het komt… maar ik heb daar gewoon 2x per jaar écht zin in. Dus daar zat ik dan een uurtje later (in m’n sportoutfit, want kwam net van de fysio af) aan een Happy Meal met extra kipnuggets. Yashh! En lekker dat het was 😉

Winnaarsgeluk
Oh jongens.. het was weer zover hoor. Sorry voor iedereen die stiekem een beetje jaloers is, maar ik heb weer wat gewonnen op Facebook. Zo zie je maar, je vrienden en vriendinnetjes helemaal dood taggen in winacties werkt wel. Wat ik nu weer gewonnen heb? Zo’n monsterlijke freakshake bij Coffeelicious, dat supergezellige koffiezaakje hier in het Ginneken. Wie komt hem met me drinken? 🙂

31-29-28-29-28
Nee… we gaan niet bingo spelen. Deze getallen herkennen wij hier in Nederland al heel lang niet meer als temperatuur. Maar dit is toch echt waar ik vanaf morgen mee te maken krijg! In Lissabon! Een hele week lang, rond de DERTIG GRADEN.

Screenshot 2017-10-02 at 09.00.33

Oh, wat een genot! Vandaag dus mijn koffer inpakken, met alleen meer zomerjurkjes en korte broeken. Yihaaaa! Jullie kunnen dus wel raden waar deze lijst volgende week over gaat 😉

Ohja.. en hoe leuk is het dat wanneer je op een verjaardag staat en er iemand dan ineens over je blog en deze weekoverzichtjes begint. Dat maakt me ook echt heeeeel blij, thanks Aniek! 🙂

Tot de volgende! x

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.