Dingen die me blij maken: week 38

Sorry! Een dagje te laat.. maar hier ben ik dan hoor met mijn blije lijstje van de afgelopen week. Wederom weer een drukke werkweek achter de rug, maar genoeg leuke dingen gedaan om weer met een mooie glimlach terug te kijken op een toffe week. Hebben jullie door dat het alweer bijna winter is? 😮

Ik heb ze al eerder aan jullie laten horen, maar deze week weer een liedje van Suzan & Freek. Helaas was ik te laat om een kaartje te kopen voor hun aankomende concert hier in de Mezz in Breda.. maar deze uitvoering van ‘Altijd wel Iemand’ is echt prachtig!

(Werkt ook wel lekker als je een beetje in de put zit trouwens.. maar hee, daar gaat deze blog niet over he..  ;-))

Nieuw op Netflix
Oh yeshh, Netflix heeft afgelopen vrijdag weer twee toffe nieuwe dingen online gezet hoor! Het nieuwe seizoen van Fuller House, gelijk in één keer.. bats! Zo hoort het! Full House kennen jullie vast nog wel van vroegâh, dit is dus de opvolger hiervan.. dezelfde personages, veelal dezelfde acteurs (eigenlijk iedereen behalve de Olsen Twins) en dezelfde humor. Ik vind het heeeerrrlijk!

En waar ik nog meer naar benieuwd ben is de documentaire over Lady Gaga die ook online is gezet. Ben nu naar twee van haar concerten geweest en whoa, wat is dat een powerwijf zeg. Die gaat op m’n to watch lijstje!

Blogcadeautjes
Deze week werd ik maar liefst 2x verrast met mooie blogcadeautjes. Eerst kreeg ik een volledige set van L’Oreal Paris thuisgestuurd met allerlei lekkere maskertjes:

wp-image-512563883277537567

Wat een bofbips ben ik he? Dus kom je binnenkort een avondje bij mij op de thee.. hou er dan rekening mee dat ik je gelijk zo’n lekker maskertje opsmeer. Ik heb ze zelf al uitgetest en het is heerlijk hoor!

Daarnaast had ik laatst ook meegedaan met de Zespri Summerchallenge, die je misschien al wel op mijn Instagram hebt teruggezien, en daar kreeg ik nu de ‘beloning’ voor: het nieuwe kookboek van Uit Pauline’s Keuken: Feel Good Food. En oh… wat staan daar een heerlijke recepten in! Dat wordt smullen!

Gidsenkindje
Ohh jongens, na heel veel bloed, zweet en tranen is van de week dan eindelijk mijn gidsenkindje geboren! De riviercruisegids voor seizoen 2018 kwam helemaal vers van de pers gerold, en wat is ie mooooooi! ❤

wp-image-8689378469569410537

Jullie gaan die natuurlijk allemaal bestellen via www.kras.nl/brochures en dan eerst zelf even bekijken en dan doorgeven aan jullie allerliefste opa’s, oma’s, oudtantes/-ooms, buurvrouwen buurmannen.. rollators en kunstgebitten mogen gewoon mee aan boord hoor. Geen probleem! 😉 

Beursdagje
En ja, wat doe je dan met zo’n spiksplinternieuwe gids? Uitdelen natuurlijk! En dat ging prima hoor.. pakken wat je pakken kan is nog altijd het motto op de 50plus beurs. Busladingen vol met grijsaarden met kunstheupen die zo’n rolkoffertje meenemen speciaal voor alle gratis spulletjes. Gelukkig waren er ook heel veel echt serieus geïnterreseerden in de riviercruises en andere reizen van Kras, dus het was een productief en nuttig dagje! Mijn ouders behoren tegenwoordig ook tot die doelgroep en maken er een jaarlijks uitje van, dit jaar kwamen ze natuurlijk als een van de eersten een gids bij mij halen (gelukkig hadden zij geen koffertje bij…).

Pumpkin Spice Latte
Ha, ooops! Terwijl ik dit typ zie ik dat ik twee weken geleden ook al blij werd van de PSL bij Starbucks. En dat was alleen maar van de aankondiging dat hij weer beschikbaar was… maar nu heb ik hem dus lekker al op! Mmm! Was weer genieten hoor 😉 Wat is jullie favoriete Starbucks drankje?

Schone auto
OK.. het heeft even wat werk gekost. Want, of het nou een klein autootje is of niet.. autowassen blijft niet m’n favoriete bezigheid.. maar, mijn autootje is weer spik en span! Of nja, meer spik dan span.. want deze slimme meid hier had dus net niet genoeg muntjes voor het ‘afspoelen zonder strepen’ programma, dusja dan maar met he! :p

Nou.. dat was het weer voor deze week! Hoe was die van jullie? 🙂 x

handtekening

Een gedachte over “Dingen die me blij maken: week 38

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.