Dingen de me blij maken: week 37

Joehoee! Daar zijn we weer met een fijn weekoverzichtje! Deze week eigenlijk niet heel veel gedaan.. maar het was wel weer tijd om de kachel aan te zetten! Het seizoen van onder een dekentje op de bank, konijn op schoot en kaarsjes aan is weer begonnen hoor. Joepie! Lees je mee naar wat me verder deze week blij maakte?

Op kantoor luisterden we deze week naar de top 510 van de 90’s, maar van deze mash-up die ik op Facebook tegenkwam word ik ook wel errrruuuug blij hoor!

Voorleesjuf Pattie
Maandag ging ik dus voor het eerst weer voorlezen, en leuk dat het was! Hij werd al helemaal enthousiast toen ik binnenkwam met mijn tas vol biebboeken en puzzels. Het uurtje was echt supersnel voorbij en ik kijk nu al weer uit naar deze week. Lijkt het jou trouwens ook leuk om voor te lezen? De Voorleesexpress zoekt in het hele land nog voorlezers, neem eens een kijkje op hun website!

Bijna Sinterklaaskersemuuuuus
Jongens.. wisten jullie dat het nog maar 99 dagen tot Kerst is? Negenennegentig dagen! Dat is echt gewoon al bijna he! Dusja.. dat is natuurlijk nog een stuk minder dagen tot Sinterklaas en ja hoor.. ik botste van de week bijna tegen een Sint-en-Piet stellage aan in de AH. En ik was gisteren bij m’n oma, en daar kreeg ik gewoon al een stuk boterletter voorgeschoteld. Maar poeeee, dat was nog even te vroeg hoor 😉

Van God Los
Deze week maakte ik al een mooi lijstje met dingen die je eigenlijk niet mag missen op tv, maar nu heb ik daar al een toevoeging voor! Morgen begint namelijk het nieuwe seizoen Van God Los. Een kneitergoede Nederlandse serie gebaseerd op waargebeurde misdaden, met alleen maar de beste Nederlandse acteurs. Echt iedere aflevering is zo goed, en dan te beseffen dat dit allemaal gebaseerd is op waargebeurde verhalen. Echt een aanrader!

Allerhande recepten
Oh, zijn jullie ook altijd zo blij als de nieuwe Allerhande bij de Appie ligt? Ik wel hoor! Die receptjes zijn altijd zo fijn, en ook in deze editie staat weer een pareltje hoor. Deze week maakte ik een ovenschotel met zoete aardappelpuree en gegrilde groenten. Volgens het recept moest er vega-gehakt in, maar met ‘normaal’ gehakt smaakt het ook prima hoor! 😉

Konijnenknuffels
Woensdagavond heb ik weer heel fijn geholpen bij Konijnenopvang Knaller (thuis van Twix en Tony). Ondanks dat het een beetje regende, en natuurlijk dat ik gewoon konijnenpoep- en pies aan het scheppen ben, was het weer heerlijk. Er zitten zoveel lieve kleine pluizenbolletjes, en ik zou er het liefste een paar meenemen. Maar nee, twee is genoeg. Twee is genoeg. (blijft mantra herhalen). Twee is genoeg.

En verder.. was het eigenlijk een beetje een saaie week. Werkenwerkenwerken en op de bank in slaap vallen… zo zag het er een beetje uit. Het weekend was ook echt heerlijk, want ik heb helemaal niets gedaan. Zo hoort het!

Tot volgende week! (:

handtekening

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.