Vrouw zoekt boer: superleuk, dus, hehehe

Deze week gaan de boeren op citytrip met de vrouw van hun dromen.. of nja, voor Olke lijkt het meer een nachtmerrie en Marit moet vast ook een keertje gillend zijn wakker geworden. Deze keer gelukkig geen boeren in te kleine Speedo’s, want het toeristenbureau heeft de locaties uitgekozen: nationale parken in de omgeving. Superleuk. Dus. Heheheh!

Texan nightmare
Olke is van zijn hollebollekehupsasolleke toren gevallen nu Sandra een nachtje in een B&B geslapen heeft. Hij had zijn beddengoed al verschoont en een schone pyjama klaargelegd, maar Sandra zag het toch niet zitten om gelijk naast die grote Texaan in bed te stappen. Na een paar dagen komt ze terug voor de citytrip, maar Olke wilt eerst weten of ze wel serieus zin heeft om met hem te gaan.. anders gaat die gratis vakantie mooi niet door. Het blijft geen feest!

Olke: Ze moet mij leuk vinden , en dan Texas pas. Ja!

Toch gaan ze samen op cowboy-avontuur en leren lasso werpen (mocht Sandra toch nog op de vlucht slaan), krijgen een echte cowboy-hoed op (waar je dus niet mee kunt kussen, slimme zet San!).. maar het helpt allemaal niet om Sandra te ontdooien. Er is een superdeluxe suite voor ze geregeld, met alles erop en eraan (zelfs een hottub op het balkon), maar Sandra kiest toch een eigen kamer. Olke kan zijn tranen nog net voor zich houden, en weet zichzelf dan ook helemaal geen houding te geven bij het diner. Hij geeft toe dat hij toch nog verliefd kan worden op dat grote ijskonijn tegenover hem aan tafel.. Hopelijk gunt ze het hem volgende week wel.

Super, echt superleuk
In Roemenië is de spanning te snijden, zo dwars m’n tv-scherm doormidden. Dave moet eerst nog even een rondje wandelen voordat hij zijn keuze kan maken, en de meiden houden het niet meer van de spanning.  Mara heeft een heeeel apart gevoel van binnen wanneer ze aan Dave denkt. Verliefd wilt ze het niet noemen, maar Yvon denkt van wel. Daar mag ze dan toch aan gaan werken, want Dave kiest voor haar!

Op citytrip merken ze dat ze echt voor elkaar gemaakt zijn en al zoveel van elkaar weten en genieten ze van een weekend weg. Bij het ontbijt op bed worden voor de oplettende kijker gelijk twee dingen duidelijk: 1. Dave slaapt niet met bodywarmer (shock, hij kan dus echt uit!) en 2. Mara is haar pyjama vergeten in te pakken. Of draagt ze om een andere reden het overhemd van Dave onder haar badjas? ;-).

Romantiek in de vrieskou, dus.
Ook Marit en Riks gaan op citytrip naar een nationaal park in de omgeving. Het is hier niet alleen tijdens de huifkartocht een paar graden onder nul, ondanks de romantische setting weet Riks het ook in de hotelkamer onder vriespunt te brengen. Dus. Zelfs een romantisch kampvuur (met marshmallows!) weet het vuurtje in Riks niet aan te wakkeren. Ondanks dat alles krijgt Marit nog steeds vlinders wanneer ze hem ziet.. ongelooflijk maar waar.

Riks: Zo dus. En nu geen verwachtingen he!

Na een dagje op de skies en genoeg frisse lucht, weet Riks het zeker. Die vlinders? Komen niet. Dus. Marit moet naar huis, en dat komt hard aan. Vol tranen neemt ze afscheid van haar norse Canadees, een troostknuffeltje kan er nog maar net vanaf. Arm ding.

Op safari
Marc en Annekim gaan op safari, hoe kan het ook anders. Normaal is een tent in elkaar zetten een ultieme relatietest, maar Annekim heeft het ding binnen 3 tellen staan. Wanneer Marc er dan de bedjes in legt, controleert ze wel eventjes of ze wel gezellig naast elkaar liggen. Hem bevalt het wel, lekker makkelijk zo’n bushgirl (oftewel, takkewijf) en geeft toe dat hij misschien wel de moeilijkste is in de relatie.

Marc: I think I might be the dramaqueen in the relationship

De tweede nacht laten ze de tent voor wat het is, en kiezen ze voor een luxer resort. Ook daar daagt Marc Annekim gelijk uit wanneer hij bewaart dat olifanten heel goed kunnen zwemmen en de ‘dolfijnen van Afrika’ zijn. Best tricky om dat te zeggen tegen iemand die al jaren op een olifantenreservaat werkt!

 

Kalverliefde
Maar gelukkig hebben we onze Franse casanova nog Herman, die al het liefdesverdriet van de andere boeren te niet doet. Gut, wat zijn die twee verliefd. Niet van elkaar los te hakken! Mijn oma zou zeggen ‘joh, dit is maar kalverliefde’, maar die twee lijken elkaar echt gevonden te hebben en zijn er allebei van overtuigd dat deze eerste liefde ook echt dé liefde is. Ik hou ervan!

 
Volgende week zijn alle boeren weer terug in Nederland, behalve Herman.. die heeft zijn knappe tweelingbroer gestuurd. Damn! Wat ze met een beetje photoshop wel niet kunnen doen he! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.