Vrouw zoekt boer: want verliefd zijn is veel leuker..

Het is weer zover! Tijd voor boerenliefde! En hoe! Deze week worden er knopen doorgehakt, niet alleen in Frankrijk waar het echte keuzemoment is, ook de andere boeren gaan alvast een beetje serieuzer nadenken wie ze naar huis sturen en wie er mag blijven. Spannend!


Dear God, please give us a stepmom
Waar Marit de vorige afleveringen altijd haantje de voorste was, bleef ze nu een beetje op de achtergrond en zag je juist Eline volop bezig met de kinderen. Terwijl Eline de kinderen probeert om te praten zit Marit en Riks stiekem onder tafel voetje te vrijen…Later in de stal heeft hij een momentje met Eline die eerlijk aan hem toegeeft dat ze het gevoel heeft al op de tweede plek te staan. Riks gaat hier vol tegenin en zegt dat hij zijn keuze nog niet gemaakt heeft. Dit komt denk ik ook wel omdat hij stiekem Marit wel het allerleukste vind, maar dat zij niet zo lekker ligt bij de kinderen (of in ieder geval Eline lijkt beter geaccepteerd te worden) en er gewoon echt nog even een nachtje over wilt slapen!

Lekker even knuffelen..
Waar we vorige week heel veel Olke (misschien iets té veel #bijnabejaardensex) zagen, was er deze week vrij weinig te melden bij de boer uit Texas. Hij nam zijn vrouwtjes mee naar een familiefeest, waar ze eigenlijk allebei wel goed werden ontvangen. Aan het einde kreeg Alberdien toch nog haar langgekoesterde krûpke, waarvan ze spontaan in tranen uitbarstte.

Wiebeltenen en kriebels in de buik
Allebei de meiden zijn nog niet helemaal overtuigd van wat ze nou precies willen, ze weten wel zeker dat ze Dave echt een toffe boer vinden.. maar of dit ook 100% liefde is, dat weten ze nog niet. Als hij er dan serieus naar vraagt barst Susanne in tranen uit en geeft ze eerlijk toe dat het eigenlijk een hele impulsieve actie was geweest.. en dat ze hem eigenlijk liever tegen gekomen was op Tinder. Dit maakt het voor David eigenlijk alleen maar lastiger om de keuze te maken die hij volgens mij stiekem toch al wel een beetje gemaakt heeft…Ik zet alles in op Mara!

Kotsen tussen de kalfjes
Bij Herman is de laatste avond aangebroken en dat is te voelen. Het muziekkamp wordt afgesloten met een spannende film en natuurlijk een zanglesje. De volgende ochtend wordt er voor de laatste keer ontbijt gehaald en dat wordt daarna door Anne gelijk in het stro gemikt tussen de kalfjes. Tijdens het keuzemoment zijn er dan ook drie kloppende harten die bijna door m’n beeldscherm heenknallen, maar de keuze is snel gemaakt. Herman ziet Fleur als ‘zijn liefde’. Nog nooit gekust, nog nooit geknuffeld.. volgens mij elkaar niet eens fatsoenlijk aangeraakt, maar verliefd.. dat is-ie! En hoe! Na het keuze-moment zijn ze gelijk niet meer van elkaar los te bikkelen: hand in hand, arm om arm.. het lijkt wel superlijm wat er nu ineens tussenzit! HERMAN HARTJE FLEUHEUUUURRRR! <3<3<3

Waarom moeilijk doen
Marc zit aan tafel met twee totaal uitersten: de ene meid heeft haar hele leven in Zambia al voor elkaar en de ander moet juist nog helemaal beginnen. Ik denk ook stiekem dat dat heel veel in zijn keuze gaat meewegen. Hij lijkt me niet iemand die liever voor het moeilijke zandpaadje kiest terwijl er ook een mooie snelweg voor zijn neus ligt. Maar hee, wie ben ik!?

Volgende week wordt een spannende week, dan mogen alle andere boeren hun keuze kenbaar maken. Wie wordt het? Ik denk nog steeds dat David voor Mara kiest, Riks gaat misschien toch nog wel switchen naar Eline, Olke gaat voor Sandra en Marc kiest safe voor Annekim. Wat denken jullie? We zullen zien!

 

Een gedachte over “Vrouw zoekt boer: want verliefd zijn is veel leuker..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.