Vrouw zoekt boer: de boeren zijn los!

Deze week hadden de boeren een draaiboek meegekregen: neem de dames mee op pad, laat ze de omgeving zien en zoek een rustig plekje voor een mogelijke kus. En.. orders van tante Yvonne volg je natuurlijk op, dus zo gezegd.. zo gedaan!

Rommelen in de bosjes
Mijn avondeten kwam langzaamaan weer omhoog toen naughty Alberdien begon over ondeugende dingen met Olke in de bosjes. Ik dacht die grijpt haar kans en pakt hem vol op z’n bek, maar toch.. ze durfde niet. Jammer, want Olke had er duidelijk wel zin in en duikt nog geen 5 minuten later de bosjes in met Sandra.

DE EERSTE KUS IS EEN FEIT! Whoehoe! Helaas net buiten beeld.. maaaaar, het is gebeurd! De dag wordt afgesloten in een steakrestaurant.. ‘zoals het hoort’. Oeii, maar goed dat Harriët alweer in het vliegtuig terug naar huis is.

Plat du jour
Herman neemt eindelijk de tijd voor zijn meisjes en doet pogingen tot serieuze gesprekken, maar de grote vraag is voor alle drie wel eigenlijk wat verliefdheid nou echt is , en hoe dat voelt. Anne zit driftig te knikken wanneer Herman vraagt of ze wel verliefd op hem kan worden, terwijl Fleur eigenlijk nog een beetje twijfelt…kan ze wel verliefd worden op een boer die zelf nog zo groen als gras is? 

Herman: Ik ben niet iemand voor een complete pannenset, zeg maar..

Crocs en jetski’s


Oh my .. Nadat hij in de eerste aflevering al minpunten kreeg voor een wit hemd onder zijn overhemd gaat Marc nu echt één stap te ver: C-R-O-C-S! Help! Maar.. later scoort hij toch weer pluspunten met een leuke middag op het water en door alle twee zijn meisjes mee te nemen op de jetski. De grijns was in ieder geval niet van zijn gezicht af te beitelen toen hij weer terug op de boot kwam, hij had de dames allebei even goed vastgepakt denk ik zomaar!

Marc: Ik ben niet zo heel goed in relaties..

Trio trouwfeest
Ook Dave ging lekker op de versiertoer en strooide met complimenten naar de dames. Dat hij een paar minuten later Susanne uitmaakt voor hoer is dan weer even niet zo tactisch, maar het is hem vergeven. Vorige week gaf hij al aan misschien een beetje te veel mee te praten met de meiden, maar nu geeft hij ze weer allebei een goed gevoel. Stiekem denk ik dat hij het liefste voor Susanne zal kiezen, maar omdat zij een stuk minder open staat voor alles dan Mara dat hij het zelf ook allemaal niet meer weet. Het voorstel om maar met z’n 3-en te trouwen wordt in ieder geval niet helemaal goed ontvangen, haha!

Worsten, dus.
In Canada is het te koud om buiten te BBQ’en dus Riks baks zijn worsten gewoon in de oven. Kijken of ze gaar zijn doet-ie niet aan, ze snijden hem maar door. Verder gebeurd er eigenlijk niet heel veel op de boerderij, maar het is meer dan duidelijk dat Eline de moed al opgegeven heeft en Marit het ererondje over het erf laat lopen. Op sommige shots lijkt het wel of het huilen haar nader bij staat dan het lachen, en dat vind ik helemaal niet zo gek. Dus.

De boeren zijn los hoor! Eindelijk! Lieve koosnaampjes (Famke.. huh?), net even wat meer aandacht en natuurlijk kusjes en knuffels.. dit is waar we BZV voor kijken! Volgende week volgen de eerste echte keuzes al, Herman gaf in ieder geval al aan dat hij ‘er klaar voor was’.. Is het al zondag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.