Vrouw zoekt boer: de speeddates (10 x 5 minuten)

Leuk. Heel leuk. Gezellig. Knap. Mooi. Fijn. Goed. JAAAA!! Zo kwamen de vrouwen stuk voor stuk terug van 5 minuten met ‘hun’ boer. Een glimlach van oor tot oor en ogen op standje bakvis, 100% verliefd.

wp-1487540000063.png

 

‘Onze’ Dave werd neergezet als echte Brabander, zijn speeddates waren in de stamkroeg en er waren maar weinig shots waar hij zonder biertje in beeld was. Ik betrapte mezelf op een echte oma-opmerking omdat ik me druk maakte om de broek met gaten bij de knieën van een van de meisjes…Ondanks dat hij vorige week luid verkondigde dat hij helemaal niets met paarden heeft, zijn er toch 3 van de 5 meisjes die haar paard op nummer één zetten. Een van de dames vertelde dat ze helemaal wild werd van getallen, en de matchmeter ging keihard af toen Dave zijn fascinatie voor kentekens op tafel gooide. Die matchmaker ging trouwens ook helemaal los bij Mara, haar blik zorgde ervoor dat Dave bijna onder de tafel vandaan smolt. Nadat hij alle meisjes besnuffeld heeft (‘ Ze ruiken allemaal zoooo lekker’) heeft ook Dave uiteindelijk 5 meisjes uitgezocht die een dagje met hem op stap mogen. In het voorproefje zien we David al een uitdagende pose aannemen en de dames druk met de boetseerklei: ik ben benieuwd!

David: “Dit is KRO.. mag ik niet zeggen he.. Godverdomme, wat een lekker wijf!”

Bij boer Riks werd de ondertiteling nog eens dubbel nagelopen, want jeetje wat is die man moeilijk te verstaan! Hij slikt de helft van z’n zin af en wat hij dan een beetje hoorbaar uit z’n mond weet te krijgen heeft een accent van hier tot Ottawa (hahahah). Zijn vrouwtjes zijn gelijk afgeschrikt door zijn schoonzus die de fotoboeken met babykiekjes en foto’s van het afscheid van Riks op tafel heeft gegooid. Iets van in het kader van what you see is what you get? Hij maakte bij een van de dames een flinke blunder door aan een weduwe te vragen waarom ze de ware man nog niet gevonden heeft.. aii, dat deed pijn.  Last-but-not-least is er ook een levende Barbiepop die graag haar koffertje inpakt en meegaat naar Canada. Riks ziet haar nog niet echt poepscheppen, maar neemt haar wel graag mee op dagdate. Hij zal wel denken dat ze andere kwaliteiten heeft….

“Riks: Ik zie haar nog geen poepscheppen.. maar ze is wel leuk.”

Olke verwelkomde zijn potentiële boerinnen met een gezellig krûpke, de een wat steviger en langer dan de ander. Zijn vrouwtjes zijn allemaal zo wanhopig op zoek naar de ware liefde dat ze huis en haard willen opgeven om te verhuizen naar Texas. Maar, begin niet over de kleinkindertjes.. want dan breken de sluizen en zijn de tranen niet meer te houden. Iets wat Olke nu al gelijk afschrikt. Natuurlijk sluit de altijd vrolijke Olke zijn speeddate-sessie af met 5 dames die met hem een dagje uit mogen. Ik ben benieuwd of ze dan ook een oud-Hollands dagje gaan houden met bordspelletjes… de dames hebben er in ieder geval een yahtzee-clubje bij! Toch wel handig zo’n deelname aan een tv-programma.

Herman heeft al heel de week wakker gelegen door die priemende ogen van model Anne, die hem maar aan bleven kijken in zijn dromen. Toen ze dan eenmaal voor zijn Kip-caravan stond was het toch eigenlijk maar een nare droom die in werkelijkheid een beetje tegenviel. Wat wel duidelijk was is dat hij z’n meisjes allemaal heeft uitgezocht op blaaskwaliteiten.. natuurlijk zo onervaren als wat weet hij niet dat hij zich eigenlijk moet concentreren op juist de tegenovergestelde richting. Ach ja, beginnersfoutje zullen we het maar noemen. Dat hij Anke niet kiest is denk ik de grootste fout van zijn carrière als BZV-boer: zij keek hem zo verliefd aan dat ik bang ben dat ze zich in zijn achterbak verstopt of straks tijdens de logeerpartij ineens heterdaad betrapt wordt op stalker-activiteiten.

Herman: “Wat ze wel niet van je kunnen maken met zo’n foto: het zijn net twee aparte gezichten”

Ik sluit af met spetter Marc, die er ook deze week weer voor gezorgd heeft dat heel vrouwelijk Nederland van de bank of gleed. Hij zag de speeddates als een soort sollicitatiegesprek, daar had hij het ook al over bij de brieven lezen. Is er van te voren eigenlijk gecheckt of de boeren wel op zoek zijn naar een vrouw en niet naar een knecht die ook nog een beetje arbeid verricht in bed? Enniewee.. het is in ieder geval duidelijk waarom Marc zijn ware liefde in Zambia nog niet gevonden heeft: zijn ware vrouw is sowieso blond. Toen één van de meisjes inbelde vanuit Zambia zelf en vertelde dat ze net een weesolifantje gered had zagen de andere dames hun kansen op een date met Marc als sneeuw voor de zon verdwijnen. Toch heeft hij nog 5 meiden uit kunnen kiezen die een hele dag als verliefde bakvissen (heeft hij vast ervaring mee) om hem heen mogen spartelen.

Volgende week gaan we dus op dagdate.. of ik daarvan een live verslag ga doen hangt even af van hoe gezellig carnaval is. Ik ga in ieder geval m’n best doen (met bier drinken, dôh).

Hebben jullie eigenlijk al een Lucky-tv gespot? Ik nog niet?!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.